به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، محمد رضا جلیلوند متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: اجتناب از خرید مواد غذایی نظیر رب، خیارشور، لبنیات سنتی و ... به دلیل مشخص نبودن شرایط تولید، نحوه آماده سازی و احتمال وجود آلودگی ضروری است.
جلیلوند استفاده از مواد غذایی بسته بندی شده با پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو را ضروری اعلام کرد و افزود : خرید محصولات غیر پاستوریزه نظیر بستنی به دلیل عدم دقت و نظارت لازم بر فرایند پاستوریزاسیون به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
بیشتر بخوانید
او گفت : با توجه به تماس بسته بندی مواد غذایی خریداری شده از فروشگاه با دست افراد مختلف و حتی قرار دادن آن در محلهایی نظیر کف مغازه که ممکن است منشا آلودگی با ویروس باشند، قبل از قرار دادن در قفسهها و یخچال و هنگام ورود به منزل همه بسته بندیها ضدعفونی شوند.
این عضو هیات علمی دانشگاه توضیح داد: با توجه به آن که دمای تنور نانواییها و این که ویروس کرونا نسبت به حرارت حساس است، امکان آلودگی در نان ضعیف است، بنابراین به منظور جلوگیری از آلوده شدن نان پس از خروج از تنور رعایت پروتکلها برای انتقال درست و بهداشتی نان به منزل توصیه میشود.
او افزود: استفاده از پارچه تمیز برای قرار دادن نان و همچنین دستکش تمیز برای جمع کردن نان از سکوی نانوایی و در تماس قرار نگرفتن نان با موادغذایی یا سطوح آلوده لازم و ضروری به نظر میرسد.
انتهای پیام/ه