پزشک فوق تخصص غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی معتقد است که افراد غیر دیابتی با تخریب پانکراس ناشی از بیماری کووید ۱۹ ممکن است به دیابت نیز مبتلا شوند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،   سادات شاکری گفت: دیابت جزو بیماری‌های غدد است که سیستم دفاعی بدن را تضعیف می‌کند و فرد را در معرض خطر بیماری‌هایی نظیر بیماری کووید ۱۹ قرار می‌دهد.

 سادات شاکری با بیان این که درگیری افراد دیابتی با بیماری کووید ۱۹ و مشکلات ریوی ناشی از آن نسبت به دیگر افراد بیشتر بوده است، اظهار داشت: استرس ناشی از ابتلا به بیماری باعث افزایش قند خون بیماران دیابتی شده و داروی مصرفی آن‌ها نیز به ویژه اگر کورتون باشد، کنترل قند را بر هم می‌زند.

او  توضیح داد: با توجه به آن که در حال حاضر هیچ داروی قطعی و تایید شده‌ای برای بیماری کووید ۱۹ نداریم، پیشگیری بهتر از درمان است و باید تا حد امکان از رفتن به بیرون از منزل و تردد‌های غیر ضروری جلوگیری کنیم.



بیشتر بخوانید 


این عضو هیات علمی دانشگاه نسبت به تجمع در فضای سربسته به ویژه به مدت طولانی هشدار داد و عنوان کرد: افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند و یا در معرض خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند، بهتر است از رفتن به محیط کار خودداری و دورکاری کنند.

سادات شاکری  افزود : افراد دیابتی بهتر است قرنطینه خانگی داشته باشند و از استرس به دور باشند تا از عواقب ریوی ناشی از بیماری کووید ۱۹ در امان باشند.

انتهای پیام/ه 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.