به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اصفهان، احمد رضا رئیس زاده مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: برداشت انگور از سطح ۶۱۲۰ هکتار باغات بارور انگور استان از نیمه مرداد ماه آغاز شده و تا اواسط مهر ماه ادامه دارد.
او افزود: پیش بینی میگردد میزان برداشت انگور استان در سال ۹۹ به بیش از ۷۰۰۰۰ تن برسد که نسبت به سال گذشته کمی افزایش نشان میدهد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان تاکید کرد: سطح باغات انگور استان ۶۲۷۵ هکتار است که ۱۵۵ هکتار آن به مرحله باردهی نرسیده است. همچنین ۲۴ هکتار از باغات انگور استان را باغات دیم تشکیل میدهد.
رئیس زاده گفت: عسگری، مهره، سیاه، شاهانی، ریش بابا، خلیلی و یاقوتی ارقام عمده انگور استان را تشکیل میدهند که از بین آنها رقم عسگری ازنظر سطح و میزان تولید در رتبه نخست قرار دارد.
او ادامه داد: در سالهای گذشته خشکسالی وکمبود آب مهمترین نقش را درکاهش سطح توسعه و همچنین کاهش عملکرد باغات انگور استان داشته است، اما در سال جاری وسال قبل به دلیل بهبود نسبی در وضعیت منابع آبی باغات انگور عملکرد بهتری نسبت به سالهای قبل از آن داشته اند.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان بیان کرد: بخش عمده انگور تولیدی استان به مصرف تازه خوری رسیده و بخش کمتری نیز به مصرف تهیه انواع کشمش، شیره و سرکه انگور میرسد.انگور در همه شهرستانهای استان به نسبت کم و بیش پراکنده وجود دارد. اما سطح عمده باغات انگور در شهرستانهای تیران و کرون، مبارکه، شهرضا، خوانسار، کاشان، برخوار، لنجان، اردستان، بوئین، دهاقان و گلپایگان واقع گردیده است.
انتهای پیام/ی