روحانی نیا گفت: قریب به بیش از هزار دفتر در سراسر کشور از نوبت دهی الکترونیک استفاده می‌کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حسن روحانی نیا مدیر عامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی قوه قضاییه در نشست خبری امروز (دوشنبه سوم شهریور ماه) با اشاره به اقدامات این دفاتر اظهار کرد: با حضور حجت الاسلام و المسلمین رئیسی، اقدامات تحولی در قوه قضاییه انجام شد.

مدیر عامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با اشاره به افتتاح سامانه‌های متعدد در هفته قوه قضاییه گفت: بخشی از این خدمات در حوزه کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و به طور مشخص توسط دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ارائه می‌شوند.

وی درخصوص سامانه مواسات افزود: این موضوع در بیانات رهبر فرزانه انقلاب مکررا مطرح شده است و ریاست قوه قضاییه هم به پیش بینی سازوکار حقوقی مناسب برای محرومان جامعه تأکید دارد و این نگاه یک دستور اداری و قضایی بود و کانون در اقدامی جدی به صورت مستقیم به این موضوع ورود پیدا کرد.

روحانی نیا بیان کرد: با تفاهم نامه‌ای که با بهزیستی و کمیته امداد امضا شد، افراد تحت پوشش این مراکز هیچ مبالغی را به دفترخانه‌ها پرداخت نخواهند کرد و از پرداخت تعرفه دفاتر معاف هستند و تاکنون هزاران نفر از افراد محروم در آستانه استفاده رایگان از خدمات ما هستند.

مدیر عامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی قوه قضاییه با اشاره به اقدامات کانون گفت: ایجاد سامانه نوبت دهی الکترونیک در دفاتر خدمات قضایی از جمله دیگر برنامه‌های ما بود و از ابتدای شیوع بیماری کرونا نوبت دهی غیر حضوری در تمام سازمان‌ها اجرایی شد و کانون هم به عنوان وظیفه اجتماعی خود نسبت به ایجاد سامانه نوبت دهی غیر حضوری اقدام کرد و قریب به بیش از هزار دفتر در سراسر کشور از نوبت دهی الکترونیک استفاده می‌کنند.

وی گفت: آنچه به عنوان فرآیند جدید قوه قضاییه اعلام می‌شود، زیر مجموعه قوه قضاییه هوشمند است.

روحانی‌نیا در خصوص ورود دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به حوزه دادرسی غیر حضوری بیان کرد: با تدابیر رئیس قوه قضاییه موضوع دادرسی الکترونیک و مجازی امروز در سراسر کشور در دستور کار قرار گرفته است؛ در خراسان جنوبی این اتفاق به صورت آزمایشی صورت گرفته و چندصد جلسه تاکنون تشکیل شده است.

وی افزود: مردم به جای اینکه در جلسات دادگاه حاضر شوند، می‌توانند در نزدیکترین دفاتر خدمات قضایی حاضر شوند و به صورت مجازی به صورت تصویری با طرفین دعوی ارتباط برقرار کنند، این فرآیند هنوز در کل کشور اجرا نشده، اما نوید می‌دهم که به زودی در کل کشور اجرا شود.

روحانی نیا تصریح کرد: از مردم خواهش می‌کنم به جای مراجعه حضوری به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی از سامانه ایجاد شده استفاده کنند و تا ازدحام در دفاتر زیاد نشود، اما برای رفع مشکلات مربوط به سامانه ها مرکزی در کانون ایجاد خواهد شد.

مديرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در خصوص استفاده از ظرفیت دفاتر خدمات‌ الکترونیک قضایی برای ملاقات مجازی با زندانیان گفت: در این راستا دادستان تهران و سازمان زندان‌ها پیگیر موضوع هستند و آخرین اقدامات در حال انجام است و امروز یک تستی انجام می‌شود که در صورت تأیید کارشناسان در سطح گسترده تری پیگیری می‌شود.

وی افزود: مشکلی در این رابطه به دلیل درگاه پرداخت سازمان زندان‌ها وجود داشت. به لحاط تفاهم نامه های سازمان زندان‌ها، این سازمان از درگاه پرداخت خاصی استفاده می‌کرد که متفاوت از درگاه پرداخت دفاتر الکترونیک قضایی بود.

روحانی نیا ادامه داد: این تست امروز از یکی از دفاتر با زندان تهران بزرگ انجام می‌شود.

مدیر عامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی قوه قضاییه با اشاره به صدور گواهی عدم سوء پیشینه بیان کرد: در فرآیند صدور این گواهی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ورود پیدا کردند و مرجع پاسخگویی مجتمع قضایی سجل کیفری است، اما آنجا نیاز به برخی کمک‌های سازمانی داشتند که با کمک کانون این مشکل برطرف شود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام /

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۲ ۰۳ شهريور ۱۳۹۹
با سلام جهت صرف جویی در هزینه اگر طرفین پرونده بتواند از منزل به شعبه مربوطه لایحه ارسال نمایند دیگر به دفتر خدمات مراجعه ننماید هر چند الان شعبه ها حضور لایحه قبول نمی کنند و ارجاع می نمایند به دفتر خدمات در این مورد اجباری نباشد
آخرین اخبار