به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سیاوش ملکیفر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در رویداد جذب سرمایه در حوزه سلامت دیجیتال از فعالیت ۱۵۰ استارتآپ در این حوزه خبر داد و گفت: حوزه سلامت یکی از ماموریتهای مهم حاکمیت است که دولت باید به مردم خدماترسانی کند. در کنار حوزه ماموریتی دولت، این حوزه، اقتصاد رو به رشدی دارد.
او افزود: تکنولوژیهای زیادی روانه حوزه سلامت شده است و بازار بزرگی نیز در زمینههای مختلفی، چون گردشگری سلامت، توریسم سلامت و صادرات خدمات سلامت و کالاهای بهداشتی وجود دارد.
ملکیفر ادامه داد: خدمات فناورانه زیادی در این حوزه فراهم شده است و به لحاظ دانش فنی هیچ مشکلی در ایران وجود ندارد و پژوهشگران میتوانند سرمایه مورد نیاز خود را حتی از خارج از کشور تامین کنند.
او با اشاره به تشکیل کارگروه سلامت دیجیتال در وزارت بهداشت گفت: کارگروهی در وزارت بهداشت ذیل معاونت فناوری شکل گرفته که مقررات آن نیز تنظیم شده است و ما منتظر تصویب قوانین این کارگروه هستیم. حوزه سلامت حوزهای بسیار مهم و با اهمیت است که با زندگی مردم سروکار دارد بنابراین بدون ارزیابی دقیق نمیتوانیم اجازه ورود استارتاپها را به این حوزه بدهیم. امیدواریم هرچه زودتر این کارگروه اجرایی شده و فعالان اکوسیستم نوآوری در این حوزه فعالیت و سرمایهگذاری کنند.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به اینکه این دومین رویداد جذب سرمایه در حوزه سلامت است و آخرین آن هم نخواهد بود، یادآوری کرد: استارتاپهای حاضر در این رویداد ۹.۴ میلیارد تومان سرمایه نیاز دارند. بر اساس پیمایش انجام شده در سال ۹۸ حدود ۱۵۰ استارتاپ در حوزه سلامت دیجیتال فعالیت میکنند.
بیشتر بخوانید
در ادامه حسین وطنپور، رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی را برطرف کننده مشکلات اکوسیستم سلامت گفت: صندوق نوآوری اقدامات خوبی در حوزه سلامت انجام داده و مشکلات اکوسیستم را برطرف کرده است. در حال حاضر صندوق نوآوری و خدمات آن یک فرصت طلایی برای شرکتهای دانش بنیان است که فناوران میتوانند از آن استفاده کنند.
او ادامه داد: در حوزه سلامت به لحاظ تعداد فناور، نسبت به نهادهای دیگر اجرایی، تفاوتهای آماری قابل توجهی از نظر تعداد شرکتهای دانش بنیان داریم، به طوری که ۱۱۰ شرکت دانش بنیان صادراتی در حوزه سلامت شناسایی شدهاند که برخی تمامی تولید خود را به کشورهای دیگر عرضه میکنند.
رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت در پایان به دغدغهمندی دانشگاهیان و فناوران در کنترل شیوع ویروس کرونا در کشور اشاره کرد و گفت: سلامت دیجیتال در کنترل شیوع ویروس کرونا نیز کاربرد بالا داشت. دغدغهمندی هیات علمی کشور یکی از اهدافی است که ما دنبال میکنیم. در این دوره حضور سرمایهگذاران در کنار شرکتهای دانش بنیان میتواند موجب افزایش بقا و عمر این شرکتها شود.
انتهای پیام/