به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، در راستای پویش تولید، تداوم امید از واحد تولیدی شایان دیزل صنعت پارس در منطقه ویژه اقتصادی شهرستان شیراز به دستور ریاست محترم جمهوری از طریق ویدئو کنفرانس بهره برداری شد.
شرکت شایان دیزل با بیش از نیم قرن تجربه در صنایع خودروهای سنگین تجاری، با بهره گیری از متخصصین صنعت خودرو موفق به طراحی و مهندسی یکی از قدرتمندترین و به روزترین کشندههای دنیا شده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس دراین مراسم گفت: واحد تولیدی شایان دیزل صنعت پارس واقع در منطقه ویژه اقتصادی شیراز از پروژههای بزرگ و پیشران صنعتی در سال ۹۹ است که در زمینی به مساحت ۳۶۵۰۰ متر مربع و زیربنا ۱۲۷۰۰ متر مربع با ظرفیت تولید سالیانه ۳ هزار دستگاه کشنده داف ران و با سرمایهگذاری یک هزار ۸۰۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی مستقیم ۱۶۰ نفر و (اشتغال بیش از یک هزار نفر به صورت غیر مستقیم) راه اندازی شد.
حمیدرضا ایزدی بیان کرد: یکی از اولویتهایی که در استان فارس در سال جهش تولید وجود داشته و سازمان صنعت، معدن و تجارت نیز بر اجرایی شدن آن در استان اهتمام ویژهای دارد تکمیل و راه اندازی صنایع بزرگ در این استان بوده و در این راستا واحد تولیدی شایان دیزل صنعت پارس که در زمینه تولید کشنده داف ران فعالیت میکند.
او افزود: با فعالیت این واحد صنعتی، موجب ایجاد اشتغال، زمینه توسعه اقتصادی استان و قابلیت صادرات این محصول به بازارهای جهانی فراهم میشود.
ایزدی اظهار داشت: شایان دیزل گامهای بعدی خود را براساس نیازهای امروز و آینده کشور در زمینه تامین ناوگان حمل و نقل درون شهری و برون شهری با استانداردهای روز جهانی تعیین کرده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس با مروری چند بر فعالیتهای انجام شده در این کارخانه، اظهار داشت: فعالیتهای تولیدی شرکت شایان دیزل مبنی بر ارج نهادن به فرمایش مقام معظم رهبری در راستای جهش تولید برای به گردش درآوردن چرخ صنایع پایه و کوچک در زمینه ساخت قطعات منفصله خودرو است.
ایزدی تصریح کرد: با توجه به الزامات وزارت صنعت معدن وتجارت در خصوص داخلی سازی بحشی از قطعات خودروی تولیدی کامیون دافران H۷ بر طبق تعرفه موجود میبایست شروع تولید با درصدی بالغ بر ۲۰ درصد در دستور کار این شرکت قرار میگرفت که در پی این مساله با توجه به بررسی تیم مهندسی و همچنین بازرسی شرکت مورد وثوق وزارت صنعت معدن و تجارت موفق به اخذ گواهی داخلی سازی بیش از ۲۰ درصد شدیم و لازم به ذکر است که این مقوله برای سالیان بعد میبایست مطابق با تعرفههای وزارت صمت افزایش یابد.
او افزود: در حال حاضر ۱۲ کارخانه یا کارگاه تولیدی بصورت غیر مستقیم سهمی در تولید این محصول دارند.
ایزدی در پایان یاد آور شد: از جمله قطعاتی که برای این محصول از طریق سازندگان داخل کشور تآمین نموده و در کنار این فضای تولیدی سهمی در عرصه تولید سایر صنایع کوچک داشت میتوان به مجموعهها و قطعات منفصله مجموعه صندلیها و تخت خواب، لاستیک، رینگ فولادی سایز مورد نیاز، کوپلینک مکانیکی (چرخ پنجم) میل گاردان، مخزن سوخت و باتری اشاره کرد.
انتهای پیام/