در این مطلب قصد داریم روش تهیه آبگوشت کشک بادمجان را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه آبگوشت کشک بادمجان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

آبگوشت کشک بادمجان از غذای مردم گرمسار است. البته این غذا در استان لرستان به نام آبگوشت کشک لری معروف است.


بیشتربخوانید

مواد لازم برای آبگوشت کشک بادمجان:
نخود و لوبیا ۱ پیمانه
لوبیا چیتی یک دوم پیمانه
عدس یک دوم پیمانه
گوشت گردن گوسفند ۱ کیلوگرم
پیاز ۱ عدد درشت
بادمجان ورقه کرده و سرخ کرده ۴ عدد درشت
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
کشک ۱ پیمانه
سیر سرخ کرده ۴ حبه
نعنا داغ ۱ قاشق سوپخوری

 


طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان:

حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید.
آن‌گاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

سپس حرارت را ملایم کنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجان‌ها، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.
کشک را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه کنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۷ ۰۷ شهريور ۱۳۹۹
اره
این غذای کشک بادمجان مخصوص کرمانشاهه
حبوبات رو با گوشت می‌پزند.در آخر بادمجان سرخ شده رو اضافه میکنن با کشک وونعنا داغ..باید غلیظ باشه
با نون سنگک و سبزی نوش جان میکنن
Germany
ناشناس
۲۲:۱۹ ۰۶ شهريور ۱۳۹۹
من ۶۰ سال سن دارم از زمانی که یادم میاد همین کشک بادمجان با گوشت را در شهر کرمانشاه درست می کردند و هنوزم این خوراک کشک بادمجان با گوشت را مردم کرمانشاه درست می کنند عدس آشی نخود و لوبیا چیتی و بقیه همین مواد را که گفتید ذرت میکنندمختص به شهر کرمانشاه س