به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محققان استرالیایی در حال کار روی یک روش آنتی بادی (پادتن) درمانی برای درمان و پیشگیری از ویروس کرونا هستند. محققان میگویند این روش به ویژه در افراد مسن و آسیب پذیر کارایی دارد.
بر این اساس، دانشمندان در این تحقیقات روی شاخکهای ویروس کرونا (اسپایک) کار میکنند که ویروس برای ورود به سلول از آن استفاده میکند. محققان میگویند اگر این روش به نتیجه برسد منجر به افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن در مبارزه با ویروس کرونا میشود.
محققان در این روش با کمک آنتی بادیها باعث غیرفعال شدن شاخکهای ویروس میشوند و در نتیجه آن ویروس دیگر نمیتواند وارد سلولهای بدن انسان شود.
دانشمندان در تلاش هستند با تلفیق کردن دو آنتی بادی در محیط آزمایشگاهی، ویروس کرونا را غیرفعال کنند و میگویند تلفیق دو آنتی بادی میتواند مانع از وقوع جهشهای احتمالی در ویروس کرونا شود؛ اگر این روش با موفقیت انجام شود دیگر ویروس کرونا نمیتواند سلولهای انسان را آلوده کند. دانشمندان امیدوارند این روش در مقابل همه ویروسهای جهش یافته کرونا به درستی عمل کند.
یکی از دانشمندان این طرح گفت: از میان میلیاردها آنتی بادی، مستعدترین آنها را در محیط آزمایشگاهی جداسازی کردیم و بسیار امیدواریم بتوانیم با توسعه این روش از آن برای درمان مبتلایان به کرونا استفاده کنیم.
مزیت روش تحت آزمایش این است که میتوانیم از آنتی بادی درمانی، هم در درمان بیماران و هم در پیشگیری از بیماری بهره ببریم.
بیشتر بخوانید
او افزود: به خصوص در افراد مسن که در برابر این بیماری آسیب پذیرتر هستند، میتوانیم از آنتی بادی درمانی به عنوان روش پیشگیرانه استفاده کنیم. این روش میتواند باعث ایجاد پاسخ ایمنی سریع در آنها شود همچنین کسانی که در مرحله نخست ابتلا به کرونا هستند نیز میتوانند به راحتی از این روش بهره ببرند. در صورتی که بتوانیم این روش را توسعه دهیم، به راحتی میتوانیم افراد مسن و کسانی که در مقابل ویروس کرونا آسیب پذیر هستند را واکسیناسیون کنیم.
با این حال، محققان استرالیایی تاکید دارند ما هیچ جدول زمانی مشخصی برای رسیدن به نتیجه نهایی این روش درمانی ترسیم نکرده ایم، زیرا معتقدیم در حال حاضر مهمترین نکته این است که بتوانیم به روشی مطمئن و ایمن برای درمان کرونا برسیم.
تاکنون بیش از ۲۵ هزار تن در استرالیا به ویروس کرونا مبتلا شده اند. از این میان، تنها ۵۵۰ نفر جان خود را از دست داده اند؛ دولت استرالیا یکی از موفقترین دولتهای جهان در مبارزه با ویروس کرونا بوده است.
انتهای پیام/