حریرچی گفت: انجام سفرهای بین شهری ارتباط مستقیمی با افزایش موارد ابتلا به بیماری کرونا دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت در اخبار شبکه یک ساعت ۲۱ با اشاره به ارتباط بین سفرهای بین شهری و افزایش میزان ابتلا به بیماری کرونا در کشور اظهار کرد: اگر میزان  سفرهای بین شهری به اندازه یک درصد افزایش پیدا کند این مسئله باعث شده تا میزان موارد ابتلا  به بیماری کرونا در افراد به اندازه ۱.۹ بیشتر شود.

  او ادامه داد : در پنج ماه اول امسال ۲۴۲ میلیون تردد بین شهری به ثبت رسیده است که با بررسی تردد خودروها در جاده‌ها این نتیجه حاصل شده است که در این ۴ روز گذشته روزانه ۲ میلیون تردد خودرو انجام شده است و  میزان تردد ماشین ها به طور متوسط به اندازه ۳۲ درصد افزایش پیدا کرده است.

حریرچی  ادامه داد:  با افزایش تردد خودروها در جاده‌ها در امروز نسبت به میانگین ۵ ماه گذشته میزان سفرهای بین شهری به بیش از ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است به طوری که ۲۴۰ هزار خودرو از استان‌های تهران و البرز خارج شده‌اند و 80 هزار خودرو در مازندران همچنین ۵۵ هزار خودرو در استان اصفهان  تراکم دارند و متاسفانه باید بگویم که ترددها  و سفرهای بین شهری باعث  افزایش تماس‌های اجتماعی  می‌شود و ما افزایش میزان ابتلا به بیماری کرونا را در آینده پیش بینی می‌کنیم.


بیشتر بخوانید: 


او تاکید کرد: همان بلای عظیمی که در تیرماه به دلیل انجام سفرهای بین شهری در ایام تعطیلات سرمان آمد متاسفانه با تردد خودرو ها در این تعطیلات ما شاهد افزایش میزان موارد ابتلا خواهیم بود.

حریرچی افزود: افزایش تردد منجر به بالا رفتن آمار موارد ابتلا به بیماری کرونا در کشور می‌شود و استان‌هایی مانند مازندران، گلستان و گیلان همچنین آذربایجان شرقی و غربی مقاصد اصلی مسافران است که با انجام سفر‌ها افزایش موارد سرپایی به دلیل بیماری کرونا بین ۵ تا ۷ روز بعد، موارد بستری در ۲ تا ۳ هفته و تاثیر افزایش سفر‌های غیر ضروری در آمار فوتی‌ها‌ی ناشی از بیماری کرونا متاسفانه در ۴ تا ۶ هفته بعد مشخص می‌شود.

او بیان کرد: انتقال ویروس کرونا در شهر‌های مقصد و در زمان بازگشت مسافران به شهر‌های خود انجام می‌شود و متاسفانه باید بگویم با آغاز موج جدید کرونا به دلیل خستگی و فرسودگی در درمان ما با مشکلاتی بیشتری روبه رو هستیم.

حریرچی افزود: متاسفانه پزشک متخصص طب اورژانس چشم خود را به خاطر ابتلا به بیماری کرونا از دست داد، یا دختر هشت ساله یک زوج که استاد دانشگاه علوم پزشکی هستند بدون داشتن هیچ بیماری زمینه‌ای فوت می‌کند یا دو نیروی خدماتی بیمارستان بقیه الله نیز به دلیل ابتلا به بیماری کرونا جان خودشان را از دست می‌دهند.

او ادامه داد: جامعه پزشکی هیچ نیازی به نامگذاری روز به نام آن‌ها ندارد بلکه از مردم درخواست دارد که دستور العمل‌ها را رعایت کنند و به سفر‌های غیر ضروری نروند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.