در این مطلب دستورالعمل تهیه خوراک پیاز شکم پر آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیاز یکی از سبزیجاتی است که خواص بسیاری برای بدن دارد و شما می توانید با آن غذاهای بسیار متنوعی درست کنید. پیاز شکم پر یکی از این غذاها است که می تواند یک پیش غذای خوشمزه باشد.

مواد لازم:

۱.۵ کیلو گرم پیاز کوچک

۱ کیلوگرم گوشت گوساله چرخ شده

۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

۱ فنجان کوچک رب انار

نمک و فلفل به مقدار لازم


بیشتربخوانید


طرز تهیه:

اول، پیاز‌ها رو پوست بگیرید و از وسط یک قاچ بزنید. نمک و فلفل رو به گوشت اضافه کنید و با دست اون رو ورز بدید‌.

درون پیاز‌ها رو با گوشت پر کنید و در ظرف فر قرار بدید. حدود نیم لیتر آب جوش را با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید و بر روی مواد بریزید. فر را در حدود ۲۰۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید.

سپس کاغذ روغنی و فویل رو روی ظرف بکشید و برای حدود ۴۰ دقیقه در فر قرار بدید. بعد از پخت اولیه رب انار رو با حدود یک لیوان آب مخلوط کنید و روی مواد بریزید، ظرف را مجدد بدون روکش در فر قرار بدید و تا زمانی که روی پیاز‌ها کاراملی رنگ بشه اون رو بپزید.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.