به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، سیدعباس آقامیری مدیرصنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت : به طور میانگین میزان تولید انگور در این استان ۱۱۰ تا ۱۷۰ هزار تن است که مقداری از این محصول به علت نبود واحدهای فرآوری از استان خارج میشود.
او افزود : البته بخشی از انگور تولیدی در استان تازه خوری و یک نوع از آن که معروف به کشمشی است تبدیل به کشمش میشود.
بیشتر بخوانید
آقامیری ادامه داد: انگور نوع کلاهداری که حدود ۴۰ درصد از محصول تولیدی انگور را به خود اختصاص داده است از جمله محصولی بوده که به دلیل پوست ضخیم قابلیت تبدیل شدن به کشمش را ندارد و باید خطوط مناست فرآوری برای آن ایجاد او گفت : تاکنون مطالعات خاصی که چه خطوط فرآوری برای انگور کلاهداری میتوان در استان ایجاد کرد، انجام نشده است.
او افزود : در حال حاضر از انگور کلاهداری، کنسانتره و سرکه تولید میکنند.
او در ارتباط با انبار و سردخانههای مورد نیاز برای ذخیره سازی انگور در استان نیز بیان کرد: در حال حاضر ظرفیت اسمی سردخانههای استان حدود ۳۲ هزارتن است.
انتهای پیام/ه