به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،سید سعید صادق زاده ،کارشناس معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم بیان کرد: قم از تولیدکنندگان مطرح پسته کشور به شمار میآید و میتوان از بقایای پسته تولیدشده در استان برای تامین علوفه موردنیاز دام استفاده کرد.
او افزود: فراوردههای فرعی صنایع کشاورزی، منابع ارزشمندی به لحاظ انرژی، پروتئین و فیبر مؤثر بوده و معمولا بخش قابلتوجهی از محصولات کشاورزی را به خود اختصاص میدهد.
صادق زاده ادامه داد: فراورده فرعی پسته نیز ازجمله این محصولات است که پس از برداشت دستی پسته در شهریور و مهرماه و انتقال محصول به کارخانههای پوستگیری پسته تولید میشود.
کارشناس معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: تحقیقات نشان میدهد محصول فرعی پسته بهصورت خشک و سیلو شده میتواند در تغذیه دامهای مورداستفاده قرار گیرد.
او عنوان کرد: با توجه به کمبود منابع خوراک دام در کشور بهویژه در مناطق تولید پسته همچون قم که در نواحی گرم، خشک و کویری کشور واقعشدهاند، استفاده از محصول فرعی پسته در تغذیه دامها میتواند بخشی از کمبود خوراک دام را جبران نماید.
منبع : ایرنا
انتهای پیام/ش