به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خورشت گوجه جزیره را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
ماهی ۴۰۰ گرم
میگو ۳۰۰ گرم
گشنیز ۴۰ شاخه
پیاز ۴۰۰ گرم
پودرسیر ۱ ق غ
ادویه کاری ۱ ق غ
گوجه فرنگی ۸۰۰ گرم
بیشتربخوانید
طرز تهیه:
ابتدا پیاز و گشنیز را خرد میکنیم و با کمی روغن تفت میدهیم.
کاری را اضافه کرده و به مواد آب اضافه میکنیم تا کمی پخته شود.
بعد از کمی پخته شدن با مواد پودر سیر اضافه میکنیم.
گوجه فرنگی را رنده میکنیم و با کمی نمک و فلفل داخل ظرف اضافه میکنیم.
سپس ماهی را خرد کرده و همراه میگو به مواد اضافه میکنیم.
حدود ۲۵ دقیقه خورشت باید بپزد.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/