به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ته چین از آن غذاهای مجلسی و با کمالات است که به آسانی نمیشود از آن گذشت. مگر این که بعضیها به خاطر داشتن گوشت قرمز یا مرغ از خوردن آن صرف نظر کنند. برای همین در این مقاله میخواهیم طرز تهیه ته چین بادمجان و پنیر کبابی را به شما آموزش دهیم. برای تهیه این ته چین به جای گوشت و عصاره آن، از پنیر کبابی که منبع خوبی از پروتئین و کلسیم است، استفاده کردیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
برنج خشک (آبکش شده) ۹۰ گرم
ماست سه قاشق غذاخوری
بادمجان سرخ شده یک عدد
گوجه سرخ شده یک عدد
پنیر کبابی خرید آنلاین به مقدار لازم
زرده تخم مرغ یک عدد
زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
گلاب یک قاشق مرباخوری
روغن نصف پیمانه
روغن به مقدار لازم
پودر دارچین یک قاشق چایخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
زیره یکسوم قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
طرز تهیه :
سه قاشق غذاخوری ماست، زرده تخم مرغ و زعفران دمکرده و گلاب را داخل یک کاسه با همزن دستی مخلوط کنید.
نصف پیمانه روغن و برنج خشک آبکش شده را هم به کاسه اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند. سپس کاسه را کنار قرار دهید.
پنیر کبابی را از بسته بندی خارج کرده و به صورت مکعبی خرد کنید. سپس روی صفحه گریل بچینید و تمام طرف آن را گریل کنید.
نمک را به مایه برنجی ته چین که کنار قرار دادید، اضافه کرده و مخلوط کنید.
گوجه فرنگی و بادمجان را به صورت حلقهای خرد کرده و داخل تابه با مقداری روغن سرخ کنید.
داخل یک قالب کوچک یک نفره مقداری روغن بریزید و قالب را بچرخانید تا همه جای آن چرب شود.
قالب را تا نیمه از برنج پر کنید و به کمک ته قاشق برنج را کمی فشرده و صاف کنید. مقداری پودر دارچین و پودر هل روی برنج بپاشید. سپس به ترتیب حلقههای گوجه فرنگی، پنیر کبابی و حلقههای بادمجان سرخ شده را بچینید و ما بقی برنج را به کمک قاشق روی مواد بریزید تا قابلمه پر شود. به کمک ته قاشق برنج را صاف و کمی فشرده کنید. مقداری زیره روی آن بپاشید و روی آن را فویل آلومینیومی بکشید.
قالب را به مدت ۶۰ تا ۹۰ دقیقه داخل قابلمه از قبل گرم شده، روی حرارت قرار دهید.
بعد از ۶۰ تا ۹۰ دقیقه قالب را برگردانید. ته چین بادمجان با پنیر کبابی آماده است. برای تزیین میتوانید از یک عدد گوجه فرنگی و پنیر کبابی گریل شده و یک برگ نعنا استفاده کنید.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/