به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در اولین روز آغاز سی و چهارمین اجلاس سالیانه آموزش و پرورش که امسال به طور مجازی برگزار میشود، با اشاره به اینکه بار سنگینی را بر دوش ما گذاشته اند، اظهار کرد: باید خودمان را به اندازه امانتهایی که گرفتیم رشد دهیم و از خداوند بخواهیم درک این موقعیت را به ما بدهد.
او ادامه داد: مناسبات مجموعه اداری در آموزش و پرورش حاکم نیست و اینجا عرصه دیگری است که باید با تمام عنایت در آن فعال باشیم.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه با پدیده غیر منتظره و غافلگیر کننده کرونا رو به رو شدیم که همه مناسبات را تحت تاثیر قرار داد، گفت: در ادبیات جهانی از این روزها بهعنوان آموزش در بحران یاد میکنند و مشخصه این دوره، آموزش مجازی و از راه دور نیست بلکه آموزش در بحران است؛ چراکه هیچ تصویری از این بیماری نداریم و در شرایط عدم قطعیت هستیم.
حاجی میرزایی گفت: امروز عرصه هوشیاری دائم و توجه به همه جزئیات است؛ در برابر وضعیتی قرار گرفتیم که ماموریتهای ما را به مخاطره گذاشته است.
او افزود: شرایط کرونایی محکی برای ارزیابی توانمندیها و قابلیتهای ماست و معیار تاب آوری جامعه است، ما در وضعیت غیر منتظره هستیم و باید نشان دهیم که میتوانیم روی پای خود بایستیم.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه شرایط پیش آمده مدیریت، هماهنگی را به چالش کشیده است، گفت: کرونا با وجود همه رنجی که ایجاد کرد فرصتهایی به وجود آورد که فرصت ورود به عرصههای نو است. این فرصت تمام میشود و پس از آن باید ببینیم که ما چه کرده ایم. نمیتوانیم تبلیغات بی اساس داشته باشیم؛ زیرا خانواده هر روز ما را ارزیابی میکنند.
او ادامه داد: ما همیشه تحت نظارت هستیم که امسال این شرایط تمایزی نسبت به قبل دارد و خانواده های نگران، ناظر ما هستند.
وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه شرایط کرونا ما را به سمت زیست بوم جدید پرتاب کرد، گفت: کرونا ما را به زیست بومی جدید که مختصات آن متفاوت با قبل است انتقال داد، این زیست بوم فرصت های خوبی برای عدالت و ارتقای آموزشی ایجاد کرده است.
حاجی میرزایی از عرضه سیمکارت به دانش آموزان خبر داد و افزود: طبق رایزنی های انجام شده با دو اپراتور خدمات دهنده به زودی اینترنت ایمن و ارزان به دانش آموزان ارائه خواهد شد.
او بر فعالسازی شبکه ارتباطی تاکید کرد و گفت: کاغذ وسیله مناسبی برای تقویت ارتباطات نیست و در مرکز از معاونان درخواست کردیم تا مسئولیت هر استانی را بپذیرند و این روند باید تا سطح مدرسه تسری پیدا کند. ارتباط معلمان نباید با دانش آموزان و خانوادهها شود و باید شبکه ارتباطی به وسعت ۴۰ میلیون نفر داشته باشیم.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: برای آغاز سال تحصیلی جدید گفتیم که اصل بر حضور است و اگر حضور نداشته باشیم و به آن موضوعیت ندهیم قادر نخواهیم بود کار را مدیریت کنیم، ضمن آنکه امتیازهای روش حضوری با هیچ روش دیگری قابل جایگزینی نیست.
حاجی میرزایی گفت: اگر بتوانیم کلاس حضوری داشته باشیم بسیاری از مشکلات رفع میشود و این یک قاعده و اصل است. در مورد مدرسه هم باید توجه کنیم که در تمام روزهای تحصیل حتی در شرایط قرمز این فضا باز باشد و فقط در صورتی مدرسه تعطیل خواهد بود که ستاد کرونا تعطیلی عمومی اعلام کرده باشد.
او بیان کرد: باید حضور دانش آموزان را در مدرسه حفظ کنیم. نمیخواهم بگوییم که این اتفاق خطری ندارد، اما باید یاد بگیریم که از خودمان مراقبت کنیم و این را به فرزندانمان هم بیاموزیم.
بیشتر بخوانید
حاجی میرزایی با تاکید بر اینکه باید نظارت جدی بر مدارس انجام شود و حتی پیشنهاد میکنم مدیران کل استانی یک روز را حضوری در مدارس بگذرانند، بیان کرد: چه در روزهای آموزش حضوری و چه زمانی که آموزش غیر حضوری است باید برنامه تمام معلمان مشخص باشد و هر تعداد از دانش آموزان را به یک معلم بسپاریم که آنها پیگیر وضعیت دانش آموزان خود باشند.
وزیر آموزش و پرورش بر ارتباط تنگاتنگ مدرسه و خانواده تاکید کرد و گفت: باید خانوادهها را از جزئیات کار آگاه کنیم و واکنش سریع نسبت به مسائل حادث شده از سوی مسئولان مدرسه انجام شود. همچنین ضدعفونی کردن مدارس و رعایت دستورالعملهای بهداشتی مورد توجه جدی قرار گیرد.
او ادامه داد: سرانه بهداشتی مدارس دیروز واریز شد و اگر نیاز باشد باز هم اعتبار برای آن در نظر گرفته شده و تامین خواهد شد؛ بنابراین در این مورد نباید کوتاهی شود.
وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: برخی مطالعات نشان داده است که باز شدن مدارس تأثیر قابل توجهی در افزایش شیوع کرونا ندارد، البته نمیگویم خطری ندارد، اما باید به بچهها یاد بدهیم از خودشان مراقبت کنند.
انتهای پیام/
من سه روزه بخاطر یه کار مهم اومدم مرکز استان حالا باید 15 ام برگردم شهر خودمون مطمئنم که یکشنبه میگن برید بخوابید و تعطیلید و برگردم مرکز استان
تو عجیب بلاتکلیفی گذاشتن
آقا زاده ها.. یک وقت کاریشان نشه جدا از این بحث
چرا باید بیان مدرسه خودتون میگید
اگه یه فرد کرونا داشته باشه یه نفر کنارش بشینه 15 دقیقه هم طول نمیکشه 100 درصد کرونا میگیره
بعدش میگید 35 دقیقه بچه ها کنار هم باشند
صحبت های شما کاملا غیر منطقی و خودخواهانه است
وزیر بهداشت درباره بازگشایی مدارس و دغدغههای والدین گفت: اهمیت سلامت فرزند هیچ شهروندی برای ما کمتر از پدران و مادرانشان نیست و اگر سلامت شهروندان را در خطر ببینیم محکم میایستیم.
درشرایط جنگ مدارس تعطیل نمی شوند چگونه با وجود یک بیماری که سه درصدافرادمبتلا را می کشد مدارس تعطیل می شوند
همه فعالیت ها متوقف شود باز بودن مدارس برای شیوع کرونا کافی است.
note 20 ultra با شما
چطور بچه ها با جمعیت 40 نفری تو یه فضای دربسته از خودشون مراقبت کنن ما چطور میتونیم با اطمینان خاطر بچه ها رو بفرستیم مدرسه
تو رو خدا یه تصمیم عاقلانه تری بگیرید این چه وضعیه
واقعا که
هزینه های لازم برای آموزش مجازی را بپردازید تا هزینه اش داغ های سنگین بر دل خانواده ها نشود . بسیاری از خانواده هایی که افراد بیمار زمینه ای دارند هم چنان رعایت می کنند و دیگر همه می دانند حتی برای افراد سالم هم بیماری کشنده است و برخی به طور جدی رعایت می کنند.حقوق شهروندی و حق حفظ حیات آنان که اصول بهداشتی را رعایت می کنند محترم بشماریم.
شاید یکی از دلایل شلوغ شدن های شهرها ، رفت و آمدهای کسانی در شهر است که خود کرونا گرفته اند و بهبود یافته اند ، البته حتما هم عده ای با وجود ترس از کرونا و با این که کرونا نگرفته اند برای کارهای ضروری مجبور به حضور در جامعه هستند.پس با نگاه به شلوغی شهرها ، تصمیم به آموزش حضوری نگیرید چون بسیاری از افراد که تاکنون کرونا نگرفته اند خیلی رعایت می کنند.
فردای آخرت را در نظر بگیرید ، هستنداولیایی که حتی اگه پول گوشی و اینترنت نداشته باشند و با بدبختی غیرحضوری بچه شون درس بخونه این مسئله را ترجیح بدن به این که بچه شون یا یکی از اعضای خانواده شون را از دست بدن.اونایی که کرونا نگرفتند را دریابید و انسانی هست که اونها اساس تصمیم گیری ها باشند .
همه جا بازه ملت هر روز تو اتوبوس و مترو کنار همدیگه وامیسن ادارات و شرکتا و بازار بزرگ مملو از آدم
مسافرت ها و چیزای دیگه روال عادی داره ولی مدارس و دانشگاه ها به خاطر کرونا مجازی برگزار بشه دیگه خیلی مسخرس کرونا فقط تو مراکز آموزشی میاد؟
ما اگر بخوایم کرونا بگیریم از جاهای دیگه و به واسطه افراد دیگه میگیریم الکی فقط از درس و مدرک عقب میوفتیم اینجوری
کافیه فقط یه دانش اموز ناقل باشه،کل کلاس و معلمو مبتلا می کنه،اونا هم خانواده هاشونو.بماند که همون دانش اموز ناقل ،ممکنه به دستگیره های در مدرسه، تیموری ،سرویس بهداشتی دست بزنه.
دیگه فاجعه می شه.
حتی در شرایط قرمز باید باز باشه؟ مگه ما جونمون رو از سر راه آوردیم؟
حاضری بچهات و بعد خودت کرونا بگیری.بعد زبونم لال یه چیزی به خودت و بچهات سدمه بزنه بعد ازت پرسیدن چی شد کرونا گرفت؟اصلا فکر میکنی این دلیلت بتونه راضی شون کنه؟
واقعا خودتان بچه مدرسه ای دارید یا نه؟
مدرسه باز بشه اخه مدارس ما چه امکاناتی دارند متاسفانه هنوز بعضی از مدارس ما دستشوی خوب ندارند شما دم از رعایت پروتکل بهداشتی میزنید
بعضی از کشورها که مدارس را باز میکنند قبل از ورود دانش آموز تب سنجی میکنند و تمام نکات بهداشتی را رعایت میکنند با همکاری وزرات بهداشت بصورت روزانه و حضوری