در گزارش زیر طرز تهیه كوفته حسن پاشا را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه كوفته حسن پاشا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

پیاز ۱ عدد

سیر ۲ حبه

گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم

جعفری خردکرده ۲ قاشق سوپخوری

پودر زیره یک دوم قاشق چایخوری

خرده نان ۱ پیمانه

آویشن یک دوم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ ۱ عدد

نمک، فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس

آرد ۱ قاشق چایخوری

روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

نمک به میزان لازم

آب ۱ پیمانه (۲۵۰ میلی‌لیتر)

سرکه ۲ قاشق سوپخوری

شکر ۱ قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه پوره سیب‌زمینی

سیب‌زمینی درشت ۲ عدد

شیرگرم یک دوم پیمانه (۱۲۵ میلی‌لیتر)

روغن مایع یک‌چهارم پیمانه (۶۰ میلی‌لیتر)

نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا پیاز و سیر را رنده کنید. بعد گوشت چرخکرده را با پیاز، سیر، جعفری، زیره، خرده نان، آویشن، تخم‌مرغ، نمک و فلفل مخلوط سازید و خوب ورز دهید. سپس هر بار به اندازه یک تخم‌مرغ از مایه بردارید و به شکل بیضی درآورید. آن‌گاه در سینی فر چربکرده بچینید و در فر (تاون) گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد، به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

حالا روی کوفته‌ها را با پوره سیب‌زمینی تزئین نمائید. اکنون سس را آماده کنید، در ظرف نسوزی بریزید، کوفته‌ها را روی آن بچینید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر (تاون) گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پوره سیب‌زمینی طلائی رنگ شود.

روش تهیه سس

آرد و روغن را روی حرارت قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا طلائی رنگ شود. بعد رب گوجه‌فرنگی و نمک را بیفزائید و کمی تفت دهید. سپس آب را اضافه کنید و هم بزنید تا سس صاف و یکدست شود. حالا سرکه و شکر را نیز بیفزائید. هنگامی که سس غلیظ شد، آماده مصرف است.

روش تهیه پوره سیب‌زمینی

سیب‌زمینی‌ها را آبپز کنید و پوستشان را بگیرید. سپس آن را رنده کنید و با شیر، روغن یا کره و نمک مخلوط کنید. بعد روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مایه، غلیظ شود. اکنون پوره سیب‌زمینی، آماده مصرف است.

 

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.