به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ترشی هلو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
قرص ویتامین ث (۱۰۰ میلیگرم): ۱ عدد، خرد شده
آب سرد: ۶ و ۱/۲ پیمانه
هلوی سفت و کوچک: ۲ و ۱/۲ تا ۳ کیلو
سرکه سفید تصفیه شده: ۱ و ۱/۴ پیمانه
ادویه ترشی: ۴ قاشق چایخوری
نمک ساده: ۱/۴ قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
۱. پودر ویتامین C را داخل ۶ پیمانه آب داخل کاسهای بزرگ، حل کنید تا آب اسیدی شود.
۲. ته هر هلو یک شکاف به شکل به علاوه ایجاد کنید و آنها را داخل قابلمه آب جوش بیندازید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه بجوشانید. سپس با قاشق از داخل قابلمه آب جوش برداشته و داخل ظرف آب و یخ بگذارید. بگذارید خنک شوند سپس با چاقویی ظریف از ناحیه برش خورده، پوست آنها را بگیرید. هلوها را دو نیم کنید و هسته آنها را بگیرید. هلوها را به آب اسیدی اضافه کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بمانند. سپس آنها را داخل آبکش بریزید تا آب آن خالی شود.
۳. هلوها را همراه با شکر داخل قابملهای با بدنه ضخیم بریزید. درب آن را گذاشته و به مدت حداقل ۸ تا ۱۲ ساعت بگذارید تا در یخچال خنک شود.
۴. شیشهها و درب آنها را با آب داغ و مایع ظرفشویی بشویید سپس آنها را خوب آبکشی کنید. آنها را داخل قابلمهای گذاشته تا شیشهها کاملا استریل شوند.
۵. سرکه، ادویه، نمک و ۱/۲ پیمانه باقیمانده آب را به هلوها افزوده (شکر حل شده و آب هلوها را بیرون میکشد) و آن را روی حرارت متوسط به جوش برسانید. نگذارید به قل بیفتند. حرارت را کاهش دهید تا زمانی که هلوها نرم شوند یعنی حدود ۳ دقیقه.
۶. شیشهها و درهایشان را از داخل قابلمه آب جوش برداشته و آب جوش داخل آنها را خالی کنید و به صورت برعکس روی حولهای تمیز بگذارید سپس هلوها را در میان شیشهها با استفاده از قاشق، تقسیم کنید. مایع هلو را دوباره بجوشانید سپس روی هلوها بریزید، نیم سانت بالای شیشه را خالی بگذارید. یک چاقوی نازک را بین هلوها و اطراف شیشه بگردانید تا هر گونه حباب هوایی از بین برود.
۷. درب آنها را گذاشته سپس به آرامی ببندید. روش استریل و ایجاد خلا در این شیشهها همانند روشهای قبلی ست که در بالا گفته شده به این روش کاملا استریل شده و نگهداری آن طولانی مدت خواهد بود. اگر هم بخواهید میتوانید آنها را استریل نکنید و شیشهها را پس از خنک شدن داخل یخچال نگهداری کنید. هلوهای به کار رفته در این دستور از نوع هلوهای زعفرانی سفت است که در کشور ما به نام شلیل مشهور است.
منبع: برترینها
انتهای پیام/