به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شملی گفت: با پیگیریهای مکرر توانستیم طرح نان با آرد کامل را در ۳ نانوایی بجنورد و دو نانوایی در اسفراین به شکل پایلوت اجرا کنیم.
حسن براتی زاده افزود: با وجود آن که مرحله آزمایشی این طرح نیز یکی از دغدغههای ما بود، اما این مرحله با رضایت مسئولان و کارشناسان همراه شد.
او کیفیت نان را بسیار عالی و مطلوب اعلام کرد و افزود : با همکاری سپاه جوادالائمه این امکان فراهم شد تا گروهی از کارشناسان غذا و نانواها حدود یک هفته برای آموزش به اصفهان سفر کنند تا با روشهای پخت نان کامل آشنا شوند.
او گفت : تا یک ماه آینده با تولید آرد کامل استان خودمان بتوانیم نان با کیفیت و کامل را به هم استانی ارائه دهیم.
انتهای پیام/ه