مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: ۲۵ درصد از تولید مرغداری‌های استان به منظور تامین نیاز مردم این استان به گوشت مرغ اختصاص یافت.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، حمیدرضا حسینی مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: برای حفظ ثبات قیمت و تامین نیاز مردم استان سمنان به گوشت مرغ مقرر شد هر مرغداری فعال در استان ۲۵ درصد تولید خود را در داخل استان عرضه کند.

او افزود: ۴۰۰ مزرعه پرورش مرغ گوشتی در استان سمنان فعال است که ظرفیت اسمی این واحد‌ها تولید ۱۰ میلیون قطعه در هر دوره است.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان اظهار داشت: هر دوره جوجه ریزی به طور متوسط هشت هفته به طول می انجامد و در هر واحد مرغداری در سال چهار دوره جوجهریزی انجام میشود.

حمیدرضا حسینی اظهار داشت: مرغ تولیدی در استان مازاد بر نیاز استان است و ۲۰ درصد تولید مرغ استان جوابگوی نیاز است و مابقی مرغ تولیدی استان سمنان در بازار استان‌های همجوار مانند تهران عرضه میشود.

او با بیان اینکه ظرفیت اسمی تولید سالانه مرغداری‌های استان سمنان ۴۰ میلیون قطعه است، افزود: پنج ماه نخست امسال ۲۷ درصد ظرفیت اسمی واحد‌های مرغداری جوجهریزی شد.

حسینی گفت: پنج ماهه نخست امسال ۱۰میلیون و ۵۲۰ هزار قطعه جوجهریزی در استان سمنان انجام شد و میزان جوجهریزی امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته کمی کاهش داشته است.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان اضافه کرد: نوسانات قیمت در بازار مانند نوسان قیمت نهاده و شیوع کرونا در کاهش جوجهریزی در پنج ماه نخست امسال موثر بوده است.

او در پایان گفت: ۶۹۳ مجوز بهداشتی حمل جوجه در پنج ماه نخست امسال در استان صادر شد.

انتهای پیام / م


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.