مهدی خدابخشی کارشناس بهداشت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی همدان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،گفت: بیش از ۲۰ نفر از کشاورزان استان همدان به مراجع قضایی معرفی شدند.
اوگفت:سبزیهای آلوده مربوط به شهرک فرهنگیان، بلوار فرودگاه، بلوار آیت الله نجفی، شهرک مدنی (قاسم آباد) بوده است.
خدابخشی تاکید کرد:با وجود شیوع بیماری کووید ۱۹ سبزیها را با ۴مرحله سالم سازی و استفاده کنید.
کارشناس بهداشت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: سبزیجات در ابتدا با آب شستشو داده شود و ۴ الی ۵ قطره مایع ظرفشویی به مدت ۵ دقیقه مانده و سپس با مایع گند زدایی موجوددر داروخانهها سبزی را گند زدایی و شستشو دهید.
خدابخشی تاکید کرد:اگر سبزیجات کمتر از مراحل ۴ گانه سالم سازی شستشو داده شود میتواند آلوده و منجر به بیماریهای انگلی رودهای از طریق دهان منتقل شود.
انتهای پیام/م