به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، کاووس همتی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرامه با اشاره به صدور گواهی استاندارد برای محصولات زراعی در خرامه، اظهار کرد: اخذ ۲ نشان حد مجاز آلاینده برای محصول سیب زمینی در سطح ۴ هکتار و یک گواهی برای محصول پیاز در سطح یک هکتار از مزارع این شهرستان محقق شده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه ۲ محصول مذکور در اولویت طرح ارتقای سلامت محصولات کشاورزی قرار دارند، اضافه کرد: با اجرای این طرح ۱۹۲ تن محصول سیب زمینی و ۵۰ تن محصول پیاز تولید و روانه بازار مصرف شد.
او، مشوقها و ابزارهای حمایتی را پیش نیاز ترغیب کشاورزان به تولید محصولات کشاورزی گواهی شده دانست و تصریح کرد: با تخصیص یارانه به مواد آلی و آزمون خاک میتوان زمینه توسعه کشت محصول سالم را فراهم کرد.
همتی، ایجاد بازار فروش را از ضروریات تداوم تولید محصول سالم برشمرد و افزود: ورود هلدینگهای فعال در عرصه تولید، فروش و بازرگانی محصولات کشاورزی به این حوزه و برندسازی، رونق بخش تولید این نوع محصولات خواهد بود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرامه بیان کرد: ایجاد فرهنگ مصرف غذای سالم و آگاه سازی مردم نسبت به اثرات مخرب آلایندهها سطح تقاضای محصولات را افزایش میدهد.
قیمت بالا، نبود بازار عرضه کالا و شرکتهای تخصصی و صادرات محور، مانع اصلی تولید محصول سالم در کشور هستند. نهادینه شدن طرح تولید محصول سالم و ارتقای سلامت جامعه همکاری فرابخشی سایر دستگاهها را میطلبد.
انتهای پیام/