محمود حبیبی مدیرکل فناوری در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تعیین تکلیف رایگان شدن اینترنت شاد اظهار کرد: رایگان شدن اینترنت شاد در اختیار آموزش و پرورش نیست و وزارت ارتباطات باید این موضوع را به اپراتورها ابلاغ کند تا با در نظر گرفتن شیوهنامههای موجود پیگیریهای لازم انجام شود که البته این کار نیازمند انجام فرایند اداری است.
او در خصوص میزان دسترسی سیم کارت دانش آموزی و محدودیتهای تعریف شده در این نوع سیمکارت گفت: این سیمکارت صرفا برای تامین امنیت دانشآموزان در فضای مجازی است و خانوادههایی که دغدغه دارند و نمیخواهند فرزندشان به همه محتوای موجود در اینترنت دسترسی داشته باشد میتوانند از سیمکارت شاد استفاده کنند.
مدیرکل فناوری اطلاعات آموزش و پرورش افزود: سیم کارت توسط اپراتور ارائه میشود و خدمات دسته بندی مختلفی دارد که در این بین استفاده از سامانه شاد رایگان خواهد بود، اما استفادههای دیگر شرایط متفاوتی خواهد داشت.
حبیبی درباره حل مشکل احراز هویت دانشآموزانی که سال گذشته به عضویت شاد در آمده بودند، گفت: در احراز هویت مشکلی ندارند، اما با توجه به کلاس بندیهایی که تغییر کرده است، این اطلاعات به تدریج در سناد و شاد بارگذاری خواهد شد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
لطفا درباره رایگان شدن اینترنت شاد پیگیری کنید .
خانواده ها یا باید بسته اینترنت همراه بخرند یا انترنت خانگی
که استفاده زیاد از wi_fi میتونه صدمات خیلی بدی رو به خانواده ها و حتی همسایه ها وارد کنه ، که شما حتما اطلاع دارین و نیازی به گفتن من نیست .