ادویه ‌ها نباید در محیط‌های بسیار گرم (مانند انباری) یا در مجاورت تابش مستقیم نور آفتاب قرار بگیرند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برخی از افراد عادت دارند ادویه های خود را داخل یخچال نگهداری کنند. این کار اشکالی ندارد؛ البته به شرط آنکه ادویه آنها در معرض رطوبت قرار نگیرد. ناگفته نماند که نگهداری هیچ‌کدام از ادویه ‌ها، حتی زردچوبه، نیازی به یخچال ندارد...

به طور کلی، ادویه ‌ها نباید در محیط‌های بسیار گرم (مانند انباری) یا در مجاورت تابش مستقیم نور آفتاب قرار بگیرند. یکی از رایج‌ترین سوال‌های خانم‌ها در مورد ادویه ها، چگونگی نگهداری از این محصولات است. در پاسخ به این سوال باید گفت که ادویه‌ها را باید حتما در ظروف غیرپلاستیکی، نگهداری کرد. در واقع، بدترین ظروف برای نگهداری ادویه‌ها، ظروف پلاستیکی هستند.


بیشتر بخوانید



ترفند‌ها
۱- ادویه را در ظـروف پـلاستـیـکی نریـزیـد.
۲- ادویه را نباید در محیط‌های بسیار گرم یا در مجاورت تابش مستقیم نور آفتاب قرار دهید.
۳- بهترین ظرف برای نگهداری ادویه، در درجه اول ظرف‌هایی هستند که در آن‌ها کاملاً بسته می‌شود. در درجه دوم هم ظرف‌های شیشه‌ای رنگی، مانند ظروف شیشه‌ای قهوه‌ای برای نگهداری ادویه مناسب هستند.
۴- ادویه پودر شده اگر به درستی و در شرایطی که گفتیم، نگهداری شوند، می‌توانند ۱۲ تا ۱۸ ماه بدون دغدغه مورد استفاده قرار بگیرند.
۵- ظروف شیشه‌ای و فلزی با مواد معطر ادویه فعل و انفعال نمی‌دهد.
۶- اگر می‌توانید ادویه را به شکل اصلی آن‌ها نگه دارید و در زمان مصرف آسیاب کنید. به این ترتیب، بیشتر، طعم و عطرشان را حفظ می‌کنند.
۷- ادویه آسیاب شده تا شش ماه و دانه‌های کامل تا یک سال قابلیت نگهداری دارند.
۸- بهتر است حجم ادویه‌ای که خریداری می‌کنید به گونه‌ای باشد که ظرف مدت یک سال آن را مصرف کنید. معمولاً اگر ادویه بیشتر از این مدت باقی بمانند و مصرف نشوند، خواص اولیه‌شان را نخواهند داشت.
۹- ادویه‌ای را که مرتب می‌خواهید دم دست تان باشد، در یک جا قرار بدهید. ۱۰-برچسب‌هایی را روی در آن‌ها بچسبانید تا هنگام استفاده راحت‌تر نوع آن‌ها را تشخیص دهید.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار