به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب روش تهیه یک ساندویچ صبحانه ساده را به شما آموزش میدهیم. اگر مقدمات تهیه این ساندویچ را از روز قبل آماده کرده باشید، تهیه آن تنها پنج دقیقه از وقت شما را خواهد گرفت.
مواد لازم
نان تست سبوسدار چهار برش
سس پستو دو قاشق چایخوری
برگ ریز اسفناج یک فنجان
گوجه حلقه شده دو عدد
گوجه فرنگی خشک خرد شده یک چهارم فنجان
آبلیمو سه قاشق غذاخوری
ریحان تازه هشت برگ
پنیر چدار چهار ورقه
طرز تهیه ساندویچ صبحانه
اولین مرحله، تهیه سس پستو است. اگر سراغ سسهای آماده نمیروید، میتوانید با رسپی گفته شده در خانه این سس را با بهترین کیفیت آماده کنید. بهتر است است سس را از روز قبل آماده کنید تا تهیه ساندویچ برایتان وقتگیر نباشد. برای تهیه سس پستو، دانه کاج، پنیر پارمزان، خامه ترش، ۱۲۰ گرم ریحان، ۱۵۰ میلیلیتر روغن زیتون و فلفل و نمک را در غذاساز بریزید و کاملا مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید
دو تکه از نانها را بردارید و روی هر کدامشان ابتدا کمی سس بمالید و سپس یک لایه گوجه فرنگی، برگ جوان اسفناج، پنیر چدار، گوجهفرنگی خشک و برگ ریحان قرار داده، رویشان کمی آب لیمو بریزید و دو برش نان دیگر را روی آنها قرار دهید. این ساندویچ را میتوانید با سس پاپریکا آماده کنید یا اینکه حتی با استفاده از سس ارده به آن طعمی خاص بدهید.
ساندویچ را در دستگاه گریل یا ساندویچساز قرار دهید و بعد از سرد شدن، در ظرف در بسته بگذارید و برای شروع سفرتان آماده شوید. این لقمهی ساده که برای گیاهخواران هم غذای کاملی به حساب میآید، انرژی شما را برای چند ساعت تامین میکند.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/