به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر به دنبال یک غذای ساده و سریع هستید، ما برای شما یک پیشنهاد لذیذ داریم؛ خوراک نخود لبنانی، انتخابی خوشمزه است. این غذا که بیشتر در وعده صبحانه سرو میشود، به دلیل داشتن ارزش غذایی بالا طرفداران بسیاری دارد. همچنین خوراک نخود که نوعی فته (پیشغذا) محسوب میشود، برای افطار نیز گزینه مناسبی است. فته انواع مختلفی دارد و با مواد متفاوتی آماده میشود. ما در این مطلب به سراغ طرز تهیه فته نخود رفتهایم.
مواد لازم برای تهیه خوراک نخود
نخود پخته ۴۲۶ گرم
نان پیتا دو عدد
ماست یک فنجان
سیر خرد شده یک حبه
ارده دو قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
دانه صنوبر دو قاشق غذا خوری
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
بیشتربخوانید
طرز تهیه خوراک نخود
با استفاده از قیچی آشپزخانه یا دست هایتان نان پیتا را به قطعات مربع مربع تقسیم کنید.
در این مرحله دو انتخاب دارید:
یک تابه گود را پر از روغن کنید و نانهای خرد شده را در روغن داغ سرخ کنید. اجازه بدهید تا کم کم طلایی – قهوهای شوند، سپس از روغن خارج کنید و برای مدتی روی کاغذ یا دستمال قرار دهید تا چربی اضافه آنها گرفته شود.
همچنین میتوانید تکههای نان را روی سینی فر قرار دهید و در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بگذارید. پس از گذشت حدودا پنج دقیقه، نانهای شما کاملا طلایی میشوند.
نخودها را پس از شستشو، به مدت پنج تا ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب روی شلعه متوسط قرار دهید تا گرم شوند. سپس آنها را از قابمله خارج کنید و کنار بگذارید.
سیر را پوست کنده و سپس رنده کنید. پس از این، نمک، ارده و ماست را به آن اضافه کنید.
روغن زیتون را در یک تابه کوچک گرم کنید. سپس دانه صنوبر را به روغن اضافه کنید و اجازه دهید تا قهوهای شوند. دانهها را از روغن خارج کنید که نسوزند.
به مرحله سرو خوراک نخود رسیدهایم. کف بشقابتان را با پیتای سرخ شده پر کنید، سپس نخود پخته را که به دمای اتاق رسیده است به نانها اضافه کنید. سپس ماست را روی مواد ریخته و در ادامه آجیل و روغن را روی خوراک بریزید.
در این مرحله میتوانید روی خوراک را سبزیجات مورد علاقهتان تزئین کنید و سپس نوش جان کنید.
حواستان باشد که این غذا باید فورا سرو شود، چرا که نان پیتا خیس میشود و دیگر قابل خوردن نیست.
این پیش غذای لبنانی را میتوانید با تبوله یا سالاد فتوش لبنانی سرو کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/