به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، عظیمیفر رئیس بسیج علمی پژوهشی سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی گفت: سازمان بسیج علمی پژوهشی سپاه انصارارضا (ع) خراسان جنوبی در دو محور سعی کرده است فعالیت کند که این محورها یکی در قالب احصای نیاز و عارضه یابی در حوزهها و نهادهای مختلف و ارگانها و مراکز صنعتی در حوزههای کشاورزی است که با توجه به ظرفیتهای نخبگان و مراکز علمی متعدد و افرادی است که میتوانند پاسخ مناسبی را در جهت نیازهای احصا شده داشته باشند.
او با اعلام اینکه در قالب ایدههای جدید باید بتوانیم فعالیت کنیم گفت: بسیج علمی سعی کرده است دو محور را اساس کار قرار دهد و در این راستا بسیج علمی حمایتهایی را انجام و تسهیلات بلاعوض و وام در اختیار آنها قرار میدهد.
رئیس بسیج علمی پژوهشی سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی از تجاری سازی چهار محصول طی سال گذشته و امسال در حوزه بسیج علمی و پژوهشی خبر داد و گفت: تجهیزات ارگونومیک، مسائل آموزشی به ویژه در حوزه پهباد، دان کن زرشک و دستگاه ضدعفونی کننده پدالی از جمله این محصولات است که این موارد تجاری سازی شده است.
عظیمیفر، طراحی دستگاه دان کن زرشک با توجه به استراتژیک بودن این محصول در استان از طرحهای مورد حمایت است و اختراع این دستگاه کمک زیادی به توسعه این محصول در استان میکند افزود: تجهیزات مرکز رشد و شرکتهای دانش بنیان که در اختیار شرکتهای دانشور است و حمایتهای معنوی شامل آموزش، توامندسازی بازاریابی و تبلیغات و جذب سرمایه گذار است.
او ادامه داد: یکی از حلقههای مهم مباحث رسیدن به تولیدات جدید و ایدهها و ابتکارات این است که بتوانیم حلقه زنجیره را تکمیل کنیم و سال گذشته با ورود ویروس کوید ۱۹ مشکلات و عارضههایی به وجود آمد که سازمان بسیج علمی با توجه به ظرفیتها و توانمندی که در اختیار داشت به واسطه مخترعان و مبتکران تفاهم نامهای با مراکز علمی انجام داد و توانست اقدامات شایستهای انجام دهد که یکی از آنها ساخت دستگاه تولید دستکش یکبار مصرف بود که روزانه هزار جفت دستکش تولید میشد و اینها از مواردی بود که در ابتدای کار توانستند انجام دهند.
بیشتر بخوانید
رئیس بسیج علمی پژوهشی سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی افزود: تولید ۲۲ هزار ماسک و استریل کردن آنها و تهیه گیت ضدعفونی کننده که در مراسم مختلف شبهای احیا و برخی مراسم مذهبی و برخی تجمعات استفاده شد و دستگاه ضدعفونی کننده پدالی و ضدعفونی کننده مکانیکی و دریافت دو دارو بر پایه گیاهی به منظور درمان کرونا که به تهران ارسال شد و ارسال طرحهایی برای بررسی اپیدمولوژیک بیماری کووید ۱۹ با دانشگاه علوم پزشکی از دیگر اقدامات است.
او با بیان اینکه دستگاه دان کن زرشک ظرفیت دانه کردن روزانه ۲۵۰ کیلوگرم از این محصول با یک نیروی کار دارد افزود: امسال سه طرح پژوهشی و محصول محور حمایت شد.
طراح دستگاه دان کن زرشک نیز در این جلسه با اشاره به اینکه هر دستگاه ظرفیت دانه کردن روزانه ۲۵۰ کیلوگرم از این محصول با یک نیروی کار را دارد گفت: با استفاده از این دستگاه امکان فرآوری فرآودههای این محصول مانند مربا سریعتر انجام میشود.
توکلیراد قیمت دستگاه را ۱۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان اعلام و بیان کرد: سرعت عمل برداشت، عرضه بهداشتی محصول و نداشتن نیاز به انبار خشک کن زرشک از مزایای این دستگاه است.
انتهای پیام / ط ا