به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه میگوی توپی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
میگو: ۳۰۰ گرم
سیر: رنده شده یک حبه
روغن مایع و نان تست و نمک: به میزان لازم
زنجبیل تازه رنده شده: به میزان لازم
تخم مرغ: یک عدد
فلفل سفید: نصف قاشق چایخوری
بیشتربخوانید
مواد ترکیبی موجود در ۱۰۰ گرم میگو:
آب: ۷۷ میلی گرم
پروتئین: ۱.۱۸ گرم
چربی: ۸.۰
کلسترول: ۱۶۳ میلی گرم
قند: ۹۱ میلی گرم
انرژی: ۹۹ کالری
آهن:۱۹ درصد
سلنیوم: ۶۴ درصد
ویتامین B۱۲: به میزان ۷۵ درصد
فسفر: ۵۰ درصد
مس و ید: ۳۰ درصد
طرز تهیه:
* میگوهای تهیه شده را ساطوری نموده داخل ظرف بریزید.
* سپس سیر زنجبیل تخم مرغ فلفل سفید و نمک را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
* نانهای تست را به صورت مربع یا مستطیل کوچک بریده و مواد به دست آمده را داخل نان قرار دهید.
* آنها را به صورت توپ در آورده و داخل روغن سرخ کنید.
* پس از سرخ شدن داخل دیس گذاشته و با سبزیجات (جعفری کاهو) خیار شور و گوجه فرنگی تزیین نمایید.
منبع: کی آشپزه
انتهای پیام/