به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه ترشی قارچرا به شما آموزش دهیم .
مواد لازم برای ترشی قارچ
قارچ یک کیلو (بهتر است ریز باشد)
آب ۵/۲ تا ۳ لیتر
سرکه سفید۱ پیمانه
سبزیجات معطر شامل ترخون. سیر. فلفل سبز یا قرمز. نعنا به میزان لازم
نمک ۸ قاشق غذاخوری
بیشتربخوانید
آموزش آشپزی؛ از خوراک نخود لبنانی و سیب زمینی سرخ کرده هندی تا شور برگ مو + تصاویر
طرز تهیه ترشی قارچ
در ابتدا قارچ و سبزیها را تمیز شسته و در آبکش قرار داده تا آب آنها برود. بعد نمک و سرکه را در آب حل کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس شعله را خاموش کرده و منتظر سرد شدن کامل آنها باشید. ظرف مورد نظرتان را آماده کنید. قارچها را درون ظرف بریزید و لابه لای آن از سبزیهای معطر. سیر و فلفل قرار دهید. تا ظرف پر شود. سرکه را که کاملا سرد شده روی قارچها بریزید. درب ظرف را طوری که هوا نکشد بسته و در جای خنک به مدت دو هفته قرار دهید تا کاملا قارچها رسیده شوند.
نکات
ترشی قارچ جزو ترشیجات و شور میباشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه طول میکشد.
منبع: کی آشپزه
انتهای پیام/