عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: مسئولان در مدیریت کلان بحران کرونا فقط به بعد بهداشتی توجه داشته و با در نظر نگرفتن ابعاد اقتصادی، فرهنگی و مسائل اجتماعی سبب نابودی گردشگری و صنایع دستی شدند.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، حجت‌الاسلام حسین میرزایی، مخالفت برخی افراد برای استفاده از ابزار‌های نظارتی را عاملی برای به‌وجود آمدن دوگانگی و عدم رسیدگی به موضوع صنایع دستی اصفهان دانست و اظهار داشت: چگونه بعضی از دوستانی که معتقدند نباید از ابزار‌های نظارتی استفاده کنیم، انتظار دارند دولت را سرخط بیاوریم، مشکلات صادرات و واردات صنایع دستی و مواد اولیه آن‌ها را برطرف کنیم، تسهیلات مالی و اعتباری تامین کرده و در واقع دولت را مکلف به انجام این امور کنیم تا کار صنایع دستی رونق پیدا کند.

او ادامه داد: این مسئله جزو دوگانه‌هایی است که افراد مخالف با استیضاح و ابزار نظارتی جوابی برای آن نداشته که البته مسئله بحران صنایع دستی اصفهان راهکار و راه‌حل‌هایی دارد، ولی به‌شرط اینکه دست مجلس در اعمال این راهکار‌ها باز باشد.


نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاثیر به‌سزای گردشگری در رونق صنایع دستی بیان کرد: نقطه عطف رونق حوزه صنایع دستی، گردشگری است، فرض کنید در فضای هنر‌های دستی بهترین محصول توسط هنرمندان تولید شود، موضوع این است که چه کسی و در کجا باید این اثر را خریداری کند و بخش عمده‌ای از هنر‌های دستی اصفهان توسط گردشگران و انتقال آن به کشور‌های دیگر به فروش می‌رسد.

او اشتباه در مدیریت کلان بحران کرونا را عاملی برای متضرر شدن صنعت هنر‌های دستی دانست و گفت: مسئولان در مدیریت کلان کرونا اشتباه کردند البته دست پزشکان و نیرو‌های جهادی را برای زحماتشان می‌بوسیم، ولی مدیریت کلان کرونا فقط به بُعد بهداشتی این مسئله توجه کرده و ابعاد اقتصادی، کار، فرهنگ، آموزش و مسائل اجتماعی را در نظر نداشته و این راهبرد مدیریتی سبب افت شدید گردشگری در جامعه شد.

میرزایی افزود: وقتی این اتفاق برای گردشگری افتاد، صنایع دستی فروش نرفته و هنرمندان و صنعتگران این حوزه متضرر شده و به اجبار کارگاه‌ها و دستگاه‌های خود را تعطیل کردند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: توزیع اشتباه ارز که امیدواریم این موضوع واقعا اشتباه بوده و عمدی در کار نباشد، لطمه‌ای دیگر به حوزه صنایع دستی وارد کرد چرا که محصولی که توسط صنعتگر داخلی تولید می‌شود را به‌صورت انبوه و ارزان وارد کشور کرده و سبب ازبین رفتن حوزه صنایع دستی شده است.
 
 
 
انتهای پیام/ش
 
 
منبع: تسنیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.