ایوب کرد در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، با بیان اینکه قبلا" ساعت کاری پایانه مرزی میلک از ساعت ۷ تا ۱۹ عصر بود، اظهار داشت: موقعیت جغرافیایی ویژه و مناسب مرز بین المللی میلک به لحاظ همجواری با کشور افغانستان، قابلیتهای اقتصادی بسیاری در بازرگانی ملی و ترانزیت خارجی میان اروپا، آسیای مرکزی و شرقی ایجاد کرده است.
او تصریح کرد: نزدیکی مرز میلک به بندر چابهار، کاهش هزینه و زمان حمل و نقل و واقع شدن در دالان ترانزیتی محور شرق، گسترش تجارت بین ایران و افغانستان و توسعه اقتصادی منطقه از جمله ویژگیهای مهم پایانه مرزی میلک است که سبب شده این اداره کل تمام تلاش خود را برای رونق هر چه بیشتر آن بکار گیرد.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: در این راستا اخیرا" با توجه به تراکم بالای کامیونهای صادراتی و ترانزیتی از این پایانه مرزی به منظور برطرف کردن کمبودها و تسهیل تردد، در جلسه مورخ ۲۵ شهریورماه جاری با حضور معاون استاندار و مسئولان دستگاههای اجرایی و انتظامی زیربط ضمن پیگیری مصوبات مرزی ۲۳ مردادماه، تصمیمات اجرایی لازم اتخاذ شد.
اوبا بیان اینکه هم اینک روزانه ۲۴۰ دستگاه کامیون صادراتی و ترانزیتی در پایانه مرزی میلک تردد میکنند، گفت: با پیگیریهای انجام شده مقرر شد علاوه بر افزایش ساعت کاری این پایانه مرزی، زیر ساختهای لازم جهت تردد روزانه ۴۰۰ دستگاه ناوگان در این پایانه مرزی فراهم شود.
کرد استفاده از ظرفیت تخلیه و بارگیری در مرز جهت تسهیل و تسریع ورود کامیونهای خالی کشور افغانستان را از دیگر تصمیمات اخیر در پایانه مرزی میلک عنوان کرد.
پایانه مرزی میلک در محدوده شهرستان هیرمند استان سیستان و بلوچستان و در جوار رودخانه مرزی و نزدیک شهر زرنج مرکز ولایت نیمروز کشور افغانستان واقع شده است.
انتهای پیام/ع