به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درست کردن انواع سوپ به عنوان پیشغذا در سراسر جهان رایج است، حتی وقتی از غذاهای سنگین خسته شدهاید میتوانید این غذای سبک را امتحان کنید و لذت ببرید. علاوه بر همه اینها، سوپها تنوع زیادی دارند که آنها را برای گیاهخواران هم مناسب میکند، پس در ادامه با ما همراه باشید تا یکی از خاصترین و خوشمزهترین سوپها یعنی سوپ گوجه رست شده و ریحان را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه سوپ گوجه رست شده و ریحان
روغن زیتون به مقدار لازم
پیاز یک عدد
کرفس یک ساقه
سیر (رنده شده) سه حبه
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل یک قاشق چایخوری
پوره گوجهفرنگی ۷۰ گرم
رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
آب سبزیجات ۶ فنجان
ساقه آویشن دو عدد
ریحان (خرد شده) ریحان (خرد شده)
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه سوپ گوجه رست شده و ریحان
ابتدا باید گوجهها را برای پوره شدن آماده کنیم، برای اینکار آنها را پوست کنده، از وسط ببرید و بعد از آنکه به آن سه قاشق غذاخوی روغن زیتون، نصف قاشق غذاخوری نمک و یک قاشق چایخوی شکر اضافه کنید.
گوجهها را در ظرف مخصوص فر بچینید و آنها را در فر با دمای ۲۱۸ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه بگذارید.
بعد از این مدت آنها را از فر خارج کرده پوستشان را جدا کنید، با استفاده از گوشتکوب برقی کاملا له کنید.
ماهیتابهای گود برداید، داخل آن روغن زیتون بریزید و پیازها را در آن تفت دهید.
کرفس و سیر را هم اضافه کرده و به همراه پیاز شروع به تفت دادن کنید.
ادویهها را برای طعمدار کردن آنها اضافه کنید و هم بزنید در این مرحله پوره گوجهفرنگی را هم اضافه کرده و رب را هم اضافه کنید.
بیکینگ پودر را اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید، سپس آب سبزیجات را اضافه کنید. ساقه آویشن و ریحان خرد شده را در ظرف بریزید. درب آن را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بپزد.
بعد از این مدت درب ظرف را برداشته و سوپ را با استفاده از گوشتکوب برقی کاملا به صورت پوره درآورید. در ظرف دلخواه سرو کنید و لذت ببرید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/