به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، منوچهر پارسا فر، مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه ۱۹ هزار و ۲۳ هکتار از باغهای گیلان به کشت فندق اختصاص دارد، گفت: پیش بینی میشود امسال ۲۱ هزارتن فندق به ارزش ۱۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال از باغهای گیلان برداشت شود.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه با برداشت ۷۰ درصدی باغهای فندق، ۱۴ هزار و ۷۰۰ تن فندق از درخت چیده شده، افزود: باغداران گیلانی تاکنون ۸ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال درآمد عایدشان شده است.
پارسا فر با اشاره به اینکه گیلان ۵۹ هزار و ۵۰ خانوار دارد که فندق کاری، شغل شان است،گفت: ۸۵ درصد فندق ایران در شهرستانهای رودسر، املش، سیاهکل، رودبار، تالش و آستارا تولید میشود.
او افزود: برداشت فندق از نیمه مرداد آغاز و تا پایان مهر ماه ادامه دارد.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان گیلان تصریح کرد: فندق پروتئین، کلسیم، فسفر و پتاسیم دارد و مصرف آن برای تقویت حافظه و درمان بیماریهای گوارشی مفید است.
انتهای پیام/م.ع