محمدحسن آصفری، نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: برخی از ویژگیهای درج شده در طرح اصلاح این قانون ممکن است سبب ریاکاری بیشتر در جامعه و تفاوت رفتار و گفتمان با افکار و کردار شود؛ اما نامزد ریاست جمهوری یا نماینده مجلس باید اعتقاد و التزام عملی به اسلام، انقلاب اسلامی و ولایت فقیه را داشته باشد، زیرا نظام جمهوری اسلامی بر پایه ولایت فقیه بنا شده است.
او ادامه داد: البته حذف بند اعتقاد و التزام عملی به ولایت لزوماً موجب حذف ریاکاریها نمیشود. نامزدها باید با یک برنامهریزی به عنوان رجل مذهبی و دینی در کنار رجال سیاسی ثبت نام کنند؛ چراکه عبارت رجل مذهبی هم تعریف میشود.
بیشتر بخوانید
نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها تأکید کرد: رجل مذهبی کسی است که اهل دروغگویی و ریاکاری نباشد و قطعاً صدق افراد در این ویژگیها اهمیت دارد؛ آیا فردی که هر هفته نماز جمعه میرود، به ولایت فقیه التزام دارد؟ ممکن است این امر را از باب ریاکاری انجام داده باشد.
آصفری افزود: باید بررسی کنیم زمانی که صحبت از فرمان ولایت میشود، نامزد انتخاباتی چه عملکردی دارد؟ برای نمونه مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی تأکید دارند، اگر فردی در صفحه اول نماز جمعه حضور یابد، مسئولیت کشوری هم داشته باشد، اما هیچ برنامه، ایده و اعتقادی نسبت به اقتصاد مقاومتی نداشته باشد، محل اشکال است.
او یادآور شد: در یک نظام ولایتی باید احکام آن هم پی گرفته شود. اگر اعتقاد راسخ به ولایت فقیه وجود نداشته باشد، چه تضمینی وجود دارد که یک رئیس جمهور به فرمان مقام معظم رهبری بی اعتقاد نباشد؟
انتهای پیام/