آرش میراسماعیلی رئیس فدراسیون جودو در گفت و گو با خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت جودوی کشورمان پس از حضور در دادگاه عالی ورزش اظهار داشت: چهارشنبه هفته گذشته هیئت اعزامی کشورمان در دادگاه عالی ورزش حضور پیدا کرد و صبح دیروز به ایران بازگشت. خوشبختانه در این ۱۱ ماه گذشته بیشتر مردم کم و بیش با موضوع پرونده های جودو آشنا هستند. در این ۱۱ ماه ما ۲ پرونده در دادگاه عالی ورزش داشتیم که به صورت مجتمع برگزار شد. دادگاه حکمیت ورزش ابتدا قرار بود ۲۰ فروردین ماه برگزار شود، اما به دلیل شیوع ویروس کرونا به تعویق افتاد و قرار شد به جای آن ۲۶ شهریور ماه برگزار شود.
بیشتر بخوانید
او افزود: به هر حال این دادگاه چهارشنبه هفته گذشته برگزار شد. در این مدت طرف مقابل (فدراسیون جهانی جودو) قصد داشت دادگاه را به صورت ویدئو کنفرانس برگزار کند، اما ما میدانستیم اگر دادگاه به صورت آنلاین بخواهد برگزار شود قطعا آن تاثیری که باید بگذارد را نخواهد گذاشت و ما میخواستیم به هر نحوی که شده دادگاه به صورت حضوری برگزار شود. در هر صورت جلسه به صورت حضوری برگزار شد و در طول مدت دادگاه هیئت اعزامی ما کارهای بزرگی انجام دادند.
میراسماعیلی ادامه داد: دادگاه حکمیت ورزش از ساعت ۸ صبح شروع شد و تا بعدازظهر به طول انجامید. علاوه بر وکلای طرف مقابل، یک نماینده از فدرسیون جهانی و یک دستیار رئیس فدراسیون به علاوه ۳ سر داور در این جلسه حضور داشتند. از کشور ما هم علاوه بر بنده و سرمربی تیم ملی، داورزنی و سجادی به همراه وکیل و دستیارش در دادگاه حاضر شدیم. کارهای دادگاه طبق برنامه ریزی صورت گرفته شده به خوبی پیش رفت به طوری که تا بعدازظهر ادامه پیدا کرد.
او گفت: بعدازظهر روز چهارشنبه برنامه دادگاه کمی تغییر کرد و ویزر (رئیس فدراسیون جهانی جودو) در جلسه دادگاه حاضر شد و این جدای از برنامهای بود که از قبل به ما اعلام کرده بودند. بعد از صحبتهای ویزر، نوبت به من رسید و در ۵ دقیقهای که فرصت داشتم سعی کردم درباره وضعیت جودوی ایران و ۹۰ هزار جودوکاری که تا الان سرگردان هستند به خوبی دفاع کنم.
بیشتر بخوانید
رئیس فدراسیون جودو تصریح کرد: در کل صحبتهای دوستانه و بسیار خوبی بین من و ویزر رد و بدل شد و روسای دادگاه هم فرصت ۳۰ روزهای را به هر ۲ فدراسیون دادند تا با یکدیگر توافق کنند. اگر در این مدت بتوانیم با فدراسیون جهانی به توافق دست پیدا کنیم دیگر رایی صادر نخواهد شد، اما اگر به هر دلیل نتوانیم با فدراسیون جهانی توافق کنیم در آن صورت دادگاه رای مورد نظرش را صادر خواهد کرد. همچنین باید گفت که حضور محمدرضا داورزنی و نصرالله سجادی، به دلیل رزومه خوبی که دارند در رای دادگاه بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
میراسماعیلی درباره حضور محمد منصوری سرمربی سابق تیم ملی جودو که در دادگاه حاضر شده بود اظهار داشت: وکلای پرونده ما به خاطر تجارب بسیار خوبی که داشتند از منصوری سوالاتی را پرسیدند و سر داوران هم صحبتهای او را شنیدند. مسئولان دادگاه یک روز قبل از تشکیل جلسه به هر ۲ فدراسیون اعلام کردند که تا یک ماه آینده حق هیچ اظهار نظری درباره جزئیات جلسه را ندارند تا اینکه این یک ماه به پایان برسد. این در حالی است که دیدیم بعد از جلسه منصوری راجع به جزئیات پرونده صحبتهایی انجام داد که این خلاف آن چیزی بود که دادگاه اعلام کرده است.
او افزود: اینکه بخواهیم برخلاف کشورمان صحبت کرده و به نوعی سعی کنیم حق آن ۹۰ هزار جودوکار را نادیده بگیریم، به نظر من اصلا کار قشنگی نیست. ما باید همیشه به ایرانی بودن خودمان افتخار کنیم و نباید به هیچ عنوان بهانهای به دست دشمنانمان دهیم. در چند روز اخیر هجمههای زیادی علیه من صورت گرفته است و افرادی که در خارج از کشور هستند بارها خواستند من را جلوی مردم کشورمان خراب کنند، اما خدا به ما کمک کرد و قطعاً در روزهای آینده خبرهای خوبی راجع به پرونده خواهید شنید. به اعتقاد من کسی که جیره خوار کشورهایی مثل عربستان است، هم وطن ما نیست. اگر ایرانی هستید، ایرانی بمانید، زیرا ایرانی هیچ موقع خائن نمیشود.
میراسماعیلی درباره اینکه آیا بعد از رای دادگاه عالی ورزش باز هم با فدراسیون جهانی همکاری میکنید یا خیر بیان کرد: پرونده مان در دادگاه عالی ورزش، پرونده بسیار سنگینی است، به طوری که ۱۱ ماه به طول انجامید. به هر حال ما باید به دنبال تدبیری باشیم که بهترین راهکار را انتخاب کنیم. انتظار ما این است که با فدراسیون جهانی همچنان همکاری لازم را داشته باشیم. این اختلاف نظرهایی که اکنون بین ما با فدراسیون جهانی به وجود آمده کاملا طبیعی است. حتی من بارها از شخص "ویزر" دعوت کرده ام که به ایران بیاید و از نزدیک با جودوکاران ما آشنا شود.
بیشتر بخوانید
رئیس فدراسیون جودو خاطر نشان کرد: در هر صورت امیدوارم طی جلساتی که در آینده با مسئولان وزارت ورزش برگزار میکنیم، بتوانیم این تبلیغات منفی که علیه ایران به وجود آمده را خنثی کرده و ذهن فدراسیون جهانی را نسبت به ایران تغییر دهیم. خدا را شکر بعد از دادگاه عالی ورزش بین من و ویزر رابطه مثبتی به وجود آمد که امیدوارم زمینه ساز خوبی برای جودوی کشورمان باشد.
انتهای پیام/
Fair play