به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک شیر برنج یکی از کیکهای ساده و معروف چینی است که بیشتر در جشن سال نو چینیها درست و سرو میشود. چینیها از یک نوع برنج به نام sweet rice برای پخت این کیک استفاده میکنند. اما شما میتوانید این کیک را با برنج خرد شده بپزید.
مواد لازم برای تهیه کیک شیر برنج
ساقه وانیل یک عدد
شیر کم چرب ۴۰۰ میلیلیتر
پوست لیمو یک قاشق مرباخوری
مارگارین ۷۵ گرم
شکر ۱۲۵ گرم
تخم مرغ چهار عدد
پودر پودینگ وانیلی یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
کوارک کم چرب ۲۵۰ گرم
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
تمشک قرمز ۲۵۰ گرم
شکر دانه درشت یک قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کیک شیر برنج
ساقه وانیل را از درازا ببرید و مغز آن را با نوک کارد بتراشید. شیر، ساقه و مغز وانیل و پوست لیمو را در یک قابلمه با آب بجوشانید سپس برنج را به آن اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید برنج به آرامی بپزد. ساقه وانیل و پوست لیمو را از قابلمه خارج کنید.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را با کاغذ مخصوص شیرینی پزی بپوشانید.
در یک کاسه مارگارین و شکر را آنقدر بزنید تا کف کند. زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کرده سپس به مارگارین اضافه کنید. پودر پودینگ وانیلی و بیکینگ پودر را با آنها مخلوط کنید. شیر برنج و کوارک را کمکم به کرم تخم مرغی اضافه کنید.
در یک کاسه جدا، سفیده تخم مرغها را با آبلیمو مخلوط کرده و با همزن آنقدر بزنید تا کاملا سفت شود سپس آن را به مواد قبلی اضافه کنید.
نصف خمیر را داخل قابلمه بریزید. تمشکها را تمییز بشویید. پس از خنک شدن نیمی از آن را روی خمیر پخش کنید سپس بقیه خمیر را رویش ریخته و روی آن هم بقیه تمشکها را بریزید.
قالب را به مدت ۴۵ دقیقه در قسمت پایین فر بگذارید و پس از سرد شدن شکر دانه درشت را روی آن بریزید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/