به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، کاظمی دانشجوی رشته دکترای تخصصی مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد در خصوص تولید این محلول گفت: یکی از معضلات و مشکلات صنعت کشاورزی ماندگاری اندک بسیاری از محصولات از جمله پسته تازه است که پس از چند روز آلودگی میکروبی ایجاد میکند و سلامتی انسان را به خطر میاندازد.
او افزود: با تولید این محلول که از خواص منحصربهفرد برخی نانو ذرات برای کنترل رطوبت و جلوگیری از آلودگی تولید شده است، علاوه بر مانع رشد قارچهای میکروبی ماندگاری پستهتر را از ۵ روز به دو ماه افزایش میدهد.
این محقق برای تولید محلول ۲ سال کار تحقیقی انجام داده و این فرمولاسیون بهصورت پایلوت بر محصول پسته تازه در سال زراعی آزمایش شد.
محلول افزایشدهنده ماندگاری بسته به شماره ۹۸۲۴۶ سازمان ثبت اسناد املاک کشور ثبت شده است.
انتهای پیام/ح