دستگاه بخارشوی با فشار بخار داغ و بالای خود انواع سطوح مانند کاشی و سرامیک و بسیاری از سطوح دیگر را به راحتی تمیز می کند و امروزه به یکی از نیاز های اساسی هر خانه تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، دستگاه بخارشوی با فشار بخار داغ و بالای خود انواع سطوح مانند کاشی و سرامیک و بسیاری از سطوح دیگر را به راحتی تمیز می کند و امروزه به یکی از نیاز های اساسی هر خانه تبدیل شده است.مزیت آن ها نسبت به روش های قدیمی سرعت و بهداشت بیش تر در کار است.

زمانی این دستگاه در اثر استفاده طولانی مدت و یا استفاده نکردن از آب مقطر دچار مشکلاتی مانند بخار نکردن، روشن نشدن و کم بودن بخار شود، شما را دچار مشکل کند.

 

در این مطلب آماده شده از مجموعه نیک تعمیر که یکی از مراکز تعمیر بخارشوی معتیر در تهران است تهیه شده است و به مشکلات رایج در بخارشوی و راه حل های جلوگیری از چنین مشکلاتی اشاره می کنیم.چنانچه مشکل دستگاه شما بر طرف نشد و نیازمند راهنمایی بیش تر بودید با نیک تعمیر تماس بگیرید.

مرکز سرویس و تعمیر بخارشور در تهران

تعمیر بخارشوی که بخار نمی‌کند

تمامی دستگاه هایی که با بخار سر و کار دارند باید در هفته یکبار استفاده شوند. بخار شوی ها هم جزء وسایلی هستند که بخار نقش مهمی در کارکرد آن ها  دارد. در صورت استفاده نکردن از دستگاه اجزای داخلی رسوب گرفته و شما را نیازمند سرویس بخارشوی می کند.

 بهتراست قبل از استفاده از بخارشوی، منبع آب بخارشوی را چک نمایید. در صورتی که اب در منبع نباشد و یا کم باشد موجب بخار ندادن بخارشوی می شود.

شایع ترین علت بخار نکردن بخارشوی گرفتگی سوراخ سرنازل و لوله های رابط دستگاه می باشد. برای رفع مشکلات گرفتگی بخار، با استفاده از یک سوزن یا هر چیز تیزی هرگونه مواد معدنی که مانع بخار کردن می شود را از بین ببرید.همچنین، چک کنید که آب در مخزن وجود دارد یا خیر، و اطمینان یابید که تمام درپوش ها به درستی بسته شده اند.


اکثر تولیدکنندگان توصیه می کنند که ازآب مقطر در بخارشوی استفاده شود. پیامد عدم دنبال کردن این دستورالعمل معمولا گرفتگی دهانه ی دستگاه را در پی دارد. وقتی آب سخت گرم می شود، املاح معدنی آن معمولا جدا می شود. فشار وارده این املاح معدنی را به اطراف می برد و باعث گرفتگی سوراخ هایی می شوند که بخار ازآنها عبور می کند. اگر برای بخارشوی از آب سخت استفاده می کنید، حتما بخارشوی خود را مرتبا تمیز کنید. این کار به جلوگیری از انسداد دستگاه توسط مواد معدنی کمک خواهد کرد.

مجددا، وقتی شما عجله دارید ممکن است بدون چک کردن اینکه آب دستگاه به اندازه کافی داغ شده است یا خیر، شروع به تمیز کردن با آن کنید. بخارشوی می بایست آب را تا دمایی حدود 100 درجه سلسیوس (212 درجه فارنهایت) گرم کند. نه تنها این کار برای از بین بردن جرم و کثیفی ها مناسب خواهد بود بلکه برای تولید مقدار کافی ای از بخار برای تمیز کردن بیشتر سطوح هم لازم می باشد.

دستگاه بخار شوی دارای قطعاتی مانند دیگه بخار، شلنگ ها، واسطه ها، پمپ ها و شیر برقی ها می باشد. به علت استفاده از آب سخت و یا ضربه خوردن به دستگاه در زمان گرم بودن دستگاه، ممکن است نشتی آب و یا بخار از هر کدام از قسمت ها ایجاد شود. این نشتی ممکن است با فشار بالا بخار ایجاد شود.

یکی از دلایل دیگر برای کمبود فشار در بخارشوی شما وجود دارد. یکی از انها درپوش پایینی درست چفت نشده می باشد. این می تواند باعث تولید بخار دستگاه با فشار کم یا به طور کلی عدم تولید بخار بخارشوی شود.

مرکز سرویس و تعمیر بخارشور در تهران

عیب یابی بخارشوی که روشن نمی شود

زمان استفاده از دستگاه بخارشوی بهتر است در چند نوبت از دستگاه استفاده کنید. استفاده طولانی مدت از دستگاه موحب می شود تا به سنسور ها و قطعات الکترونیکی فشار وارد شود و باعث روشن نشدن بخار شور شود.

در زمان استفاده از بخارشوی همواره توجه به میزان آب مخزن دستگاه داشته باشید. چنانچه در حین استفاده آبی درون مخزن تمام شده باشد، ممکن است دستگاه خاموش شود.

همواره توجه به این نکته داشته باشید که اتصال دو شاخه دستگاه به پریز برق یا سه راهی بصورت استاندارد باشد. به دلیل اینکه بخار شوی در هنگام روشن بودن ولتاژ برق بالایی مصرف می کند و اگر سه راهی و یا پریز برق استاندارد نباشد موجب آسیب دیدن دستگاه شود.

مرکز سرویس و تعمیر بخارشور در تهران

عیب یابی و تعمیر بخارشوی که بخار کم دارد

هنگامی آب در بویلر دستگاه به وسیله المنت به جوش می آید، املاح بافی مانده از آب در قسمت های مختلف بخارشور باقی مانده و موجب کم کردن میزان بخار خروجی از بخارشوی می شود.

در صورتی که از آب مقطر در دستگاه استفاده شود، شدت بخار در بخار شور کم نخواهد شد. آب معمولی یا همان شهری به دلیل داشتن عناصر مانند کلر، پتاسیم، فلوراید و … بعد از جوش آمدن، این املاح را از خود به جای می گذارد.

در اثر استفاده مداوم و طولانی مدت از دستگاه های با کیفیت پایین، به المنت بخارشور فشار آمده و به مرور المنت نیم سوز شده و یا از بویلر فاصله میگیرد و به همین دلیل توانایی لازم برای ایجاد گرما در بویلر را ندارد و موجب کم شدن بخار در بخارشور می شود.

سنسورها دستگاه وظیفه قطع و وصل کردن ولتاژ ورودی المنت ها را دارند. در صورتی که این سنسورها عملکرد استاندارد خود را از دست بدهند موجب میشود المنت استاندارد خود را از دست بدهد. در این صورت ممکن است المنت یا کم کار کرده که موجب کم بودن بخار در بخارشوی شود و یا زیاد کار کند که باعث انفجار دستگاه شود.

منبع : نیک تعمیر

انتهای  پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار