به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، انتخاب رشته کنکور سراسری سال ۱۳۹۹ از ۲ تا ۵ مهر ۹۹ است. بیش از ۱ میلیون نفر داوطلب مجاز به انتخاب رشته در کنکور سراسری که اواخر مرداد ۹۹ برگزار شد، میتوانند نسبت به انتخاب رشته در کد رشته محلهایی که مجاز به انتخاب رشته بر اساس نمره و تراز و رتبه نهایی شده، اقدام کنند. نکاتی را باید در انتخاب رشته کنکور سراسری سال ۱۳۹۹ بدانید که در این گفتار به خلاصه آن اشاره شده است. حتما جزییات مربوط به سهمیه ها، توضیحات مربوط به رشته ها، اطلاعاتی که سازمان سنجش درباره رتبه در سهمیه و رتبه نهایی ارائه کرده دقت کنید.
هر داوطلب میتواند انتخابهای خود را در حداکثر ۱۵۰ کد رشته محل اولویت بندی نماید که توضیحات تکمیلی در این مقاله ارائه شده است.
پذیرش در رشتههای با آزمون، یعنی رشتههایی که ملاک پذیرش آنها، ملاک حاصل از آزمون و تاثیر سوابق تحصیلی است و کلیه رشتههای موجود در دفترچه راهنمای سازمان سنجش، مربوط به پذیرش رشتههای با آزمون است.
۴ مرحله در انتخاب رشته محلها در آزمون سراسری سال ۹۹ وجود دارد. اولی دریافت کارنامه و مشاهده نتایج. سپس مطالعه دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون سراسری. انتخاب و اولویت بندی کد رشتهها از همه دورههایی که طبق کارنامه مجاز شده اید. مرحله بعدی انتخاب رشته کنکور سراسری ۹۹، انتخاب رشته اینترنتی است که اعلام رشتههای انتخابی به سازمان سنجش در فرم انتخاب رشته اینترنتی باید درج شود.
بیشتر بخوانید
آشنایی با کارنامه داوطلبان آزمون سراسری سال ۱۳۹۹
کارنامه شما دارای ۱۰بخش اصلی است که در ادامه به آن اشاره شده است.
بند اول توضیحاتی درباره کارنامه است.
بند دوم درباره انتخاب رشته در دانشگاه پیام نور و غیرانتفاعی است.
بند سوم اطلاعات ثبت نامی و آزمونی است که دقت کنید درست باشد.
بند چهارم مربوط به دیپلم و معدل و سال اخذ و عنوان پیش دانشگاهی شما است.
بند ۵ مربوط به محل اخذ مدرک پیش دانشگاهی و محل اخذ دیپلم و استان محل سکونت است. اگر اشتباه است به سازمان سنجش اعلام کنید.
بند ۶ مربوط به اعلام علاقمندی بر اساس تقاضانامه است که آیا کارمند هستید یا خیر یا دنبال رشتههای پیام نور و غیرانتفاعی هستید یا خیر.
بند ۷ مربوط به وضعیت مجاز به انتخاب رشته در دورههای مختلف هر یک از گروههای آزمایشی ۵ گانه است.
بند ۸ مربوط به پذیرش رشتههای صرفا بر اساس سوابق تحصیلی است.
بند ۹ مربوط به مشمول اعمال سوابق تحصیلی است.
بند ۱۰ وضعیت رتبه و نمره کل داوطلب در هر زیر گروه آزمایشی را مشخص کرده است. شامل میزان تاثیر سوابق تحصیلی دیپلم، میزان تاثیر سوابق تحصیلی پیش دانشگاهی، رتبه در سهمیه نهایی، رتبه کشوری بدون سهمیه و نمره کل نهایی
نکتههای مهم انتخاب رشته آزمون سراسری سال ۱۳۹۹
انتخاب رشته داوطبان در آزمون سراسری سال ۱۳۹۹ فقط در دورههایی که مجاز به انتخاب رشته شده اند امکان دارد.
مجاز یعنی که شما در آن دوره، حداقل نمره لازم را کسب کردید. تنها شرط انتخاب رشته، مجاز بودن نیست.
هر یک از دورههای تحصیلی شرایط و مقرراتی دارد که به آن توجه کنید.
اگر در انتخاب رشته آزمون سراسری سال ۱۳۹۹، کد رشته محلهایی را انتخاب کنید که مجاز به انتخاب نبودید، سیستم شما را حذف میکند.
برای اعلام علاقمندی به رشته محلهای دانشگاه فرهنگیان، بایستی ۹۳۰۰۰ ریال پول بدهید.
وضعیت رتبه و نمره در ۵ گروه آزمایشی کنکور سراسری سال ۱۳۹۹ در کارنامه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته
مهمترین مساله در انتخاب رشته کنکور سراسری سال ۱۳۹۹، رتبه در سهمیه نهایی است که در بند ۱۱ کارنامه داوطلبان آزمون سراسری ارائه شده است و در عکس بالا مشاهده میکنید.
رتبه در سهمیه و زیر گروههای مقابل را نگاه کنید. با توجه به ضریب درس ها، هر گروه آزمایشی چند زیر گروه دارد.
هر داوطلب به تعداد زیر گروه ها، رتبه دارد. برای انتخاب رشته در کنکور سراسری سال ۱۳۹۹، باید بدانید که آن رشته، در کدام زیر گروه است و وضعیت شما در آن زیر گروه چگونه است.
در انتخاب رشته کنکور سال ۱۳۹۹، دقت کنید که احتمال قبولی شما در زیر گروهی که رتبه بهتری دارید، بیشتر است.
به ماکزیمم نمره کل زیر گروه ها، رتبه کل در سهمیه نهایی، آخرین رتبه مجاز در سهمیه نهایی و رتبه کشوری بدون اعمال سهمیه در انتخاب رشته کنکور سال ۱۳۹۹ دقت کنید.
ماکزیمم نمره کل زیر گروهها یعنی بالاترین نمره کل شما در بین زیر گروه ها.
رتبه کل در سهمیه نهایی یعنی در بین همه داوطلبانی که با هم در یک سهمیه هستند، نفر چندم هستید.
آخرین رتبه مجاز در سهمیه نهایی یعنی رتبه شما مربوط به آخرین داوطلبی است که در سهمیه شما میتواند انتخاب رشته کند. اگر رتبه شما بیشتر از رتبه آخرین نفر باشد، یعنی نمیتوانید از دورههای روزانه و نوبت دوم (ِشبانه) انتخاب رشته کنید.
رتبه کشوری یعنی اگر سهمیه بندی نباشد، این رتبه شما است. این رتبه فقط برای اطلاع شما است.
صفحه انتخاب رشته در سایت sanjesh.org
پس از انتخاب کدرشته محلها از دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون سراسری سال ۱۳۹۹ وارد صفحه انتخابی سراسری در سایت سازمان سنجش شده و نسبت به وارد کردن اطلاعات اقدام کنید
برنامه زمان بندی انتخاب رشته آزمون سراسری سال ۱۳۹۹
انتخاب رشته گروه علوم ریاضی و فنی از طریق سایت سازمان سنجش از ۲ مهر تا ۵ مهر ۹۹
اعلام اسامی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشتههای تحصیلی دارای شرایط خاص ۱۳ مهر ۹۹
اعلام نتایج نهایی آزمون گروه علوم ریاضی و فنی کنکور سال ۹۹ هفته اول آبان ۹۹
استقرار کارنامه نهایی روی سایت سازمان سنجش هفته دوم آبان ۹۹
در انتخاب رشته کنکور سال ۱۳۹۹ از نظر دانشجویانی که حائز رتبههای بالا در کنکور سالهای قبل شده اند استفاده کنید. در انتخاب رشته کنکور سال ۱۳۹۹ رشته ریاضی از دانشجویان شاغل به تحصیل این رشتهها استفاده کنید.
مهمترین قضیه در انتخاب رشته کنکور سال ۱۳۹۹ اشراف اطلاعاتی و آگاهی شما نسبت به بازار کار رشتهای است که مجاز به انتخاب رشته شده اید. در انتخاب رشته کنکور سال ۱۳۹۹، احساسات را کنار بگذارید. این شما هستید که باید ۴ تا ۶ سال سر کلاس درس با کتب رشتهای که انتخاب کرده اید، کلنجار بروید؛ لذا انتخاب خوب انجام بدهید که سال ۱۴۰۰ شمسی از انتخاب رشته کنکور سال ۱۳۹۹ پشیمان نشوید. عصر، عصر پسا کرونا است. فراموش نکنید!
منبع: روزیاتو
انتهای پیام/