به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک ارده و کنجد به دلیل مواد اولیهای که دارد جز کیکهای مقوی و خوشمزه است. این کیک در کشورهای عربی، ترکیه و یونان بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. دستورهای متفاوتی برای تهیه این کیک وجود دارد. این کیک بافتی لطیف و طعمی عالی دارد و پیشنهاد میکنیم آن را تهیه کرده و نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک ارده و کنجد
شکر سه چهارم پیمانه
آرد یک و نیم پیمانه
نمک یکهشتم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یکونیم قاشق چایخوری
هل نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین یک چهارم قاشق چایخوری
ماست نصف پیمانه
ارده نصف پیمانه
تخم مرغ دو عدد
وانیل یکچهارم قاشق چایخوری
روغن مایع نصف پیمانه
کنجد دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک ارده و کنجد
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا تمام نقاط فر هم دما شوند.
قالبتان را چرب کنید و روی آن را کمی کنجد بریزید.
آرد را الک کنید و آن را درون کاسهای تمیز بریزید سپس بیکینگ پودر، جوش شیرین، هل و نمک را به آن اضافه کنید و موادتان را کاملا با هم، هم بزنید تا یکدست شود. در این مرحله لازم است که کاملا مواد با هم ترکیب شوند تا بکینگ پودر کاملا بین آرد پخش شود و حفره در کیک ایجاد نشود.
ارده را خوب هم بزنید تا یک دست شود. ماست را نیز هم بزنید و سپس آن را به ارده اضافه کنید و آنها را خوب با هم ترکیب کنید.
میزان غلظت این مخلوط به غلظت ماست و اردهای که انتخاب میکنید بستگی دارد.
شکر را درون یک کاسه تمیز بریزید سپس تخم مرغها و وانیل را به آن اضافه کنید و آنها را با همزن خوب هم بزنید.
روغن مایع را کم کم و به آرامی به موادتان اضافه کنید و آنها را با همزن هم بزنید.
مخلوط ماست و ارده را در دو مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک و در یک جهت آنها را با هم مخلوط کنید.
نیم دیگر ترکیب آرد را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
مواد را به داخل قالب انتقال دهید و قالب را حدود ۵۰ دقیقه درون فر بگذارید.
بعد از پخته شدن آن را از فر خارج کنید و درون ظرف سرو قرار دهید و نوش جان کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/