به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: با برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در آینده نزدیک و اخذ مصوبه برای تولید آرد کامل اقدامات و پیگیریهای بعدی را با حمایت مسئولان انجام خواهیم داد.
حسن براتی زاده افزود: آرد کامل چند برابر دیگر آردها منیزیوم، روی و آهن داشته و در پیشگیری از بیماریهای عصبی و پوستی تاثیر به سزایی دارد.
او افزود : با بهره مندی از آرد کامل نیاز به غنی سازی نیست و بسیاری از مشکلات مرتفع میشود.
او گفت : با تولید نان با آرد کامل درصد ابتلا به بیماریهای ناشی از کمبود فیبر کاهش مییابد که امیدواریم هر چه زودتر با حمایت مسئولان روند تولید آرد کامل در استان تسریع یابد.
انتهای پیام/ه