سعید حبیبا، معاون دانشجویی دانشگاه تهران در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت اسکان دانشجویان با توجه به شرایط ویروس کرونا اظهار کرد: دانشجویان مقطع کارشناسی به صورت حضوری آموزش میبینند و به همین علت به خوابگاه احتیاجی ندارند.
او افزود: از آن جایی که دانشجویان تحصیلات تکمیلی مقطع کارشناسی ارشد و دکتری برای انجام کارهای عملی، آزمایشگاهی، میدانی و ... باید در دانشگاه به صورت فیزیکی حضور داشته باشند؛ باتوجه به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا به آنها حتما خوابگاه داده خواهد شد.
حبیبا تصریح کرد: برای رفع مشکل اینترنت دانشجویان از چند طریق اقدام کرده ایم و طبق ملاقاتی که بین وزرای علوم و ارتباطات تصمیم بر این شد تا دامنه اینترنت تمام دانشگاههای کشور به صورت رایگان باشد.
او با بیان اینکه دانشگاه تهران برای دانشجویان مناطق کمتر برخوردار به دنبال تهیه بستههای اینترنتی است، تاکید کرد: نیاز دانشجویان به اینترنت و مشکلات مادی آنها باید از طریق فرمانداریها و بخشداریها گواهی شود؛ به اینصورت بستههای حمایتی در اختیارشان قرار بگیرد تا دانشجویان از فرایند آموزش عقب نمانند.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران درباره اتصال دانشجویان به اینترنت گفت: طبق بررسیهای وزارت علوم اعلام شد که ۳ الی ۵ درصد دانشجویان در روستاهای دور افتاده یا مناطق محروم مشکل اتصال به اینترنت دارند.
حبیبا با اشاره به تعمیرات خوابگاههای دانشگاه تهران اظهار کرد: ۵ ساختمان دانشگاه در سطح شهر به صورت اساسی و بنیادی در حال تعمیر است و یک خوابگاه ۳۰۰ نفره هم در خود دانشگاه تهران به کمک خیرین درحال ساخت داریم که امیدواریم تا پایان بهمن این پروژه به اتمام برسد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/