رضازاده معاون امور توانبخشی بهزیستی خراسان جنوبی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند،گفت: از ابتدای امسال برنامه توانبخشی از راه دور ویژه مراکز روزانه آموزشی توانبخشی با مشارکت کارشناسان توانبخشی، کارشناسان استانی و ستادی بهزیستی کشور تدوین شد.
او افزود: در خراسان جنوبی نیز همزمان با سراسر کشور توانبخشی از راه دور با بهره گیری از انواع فن آوریها (صوتی، تصویری، برنامههای فضای مجازی) برای ارائه خدمات پزشکی، بهداشتی، توانبخشی و آموزشی در بستر اینترنت بدون نیاز به حضور فیزیکی توانخواه آغاز شد.
رضازاده تصریح کرد: این طرح از ابتدای امسال برای ۸۶۱ نفر از خدمت گیرندگان مراکز روزانه اعم از معلولین کم توان ذهنی، جسمی حرکتی، روانی مزمن، سالمند، کم شنوا و ناشنوا که به طور دائم یا موقت از خدمات توانبخشی حضوری به دلیل شیوع کرونا محروم شده بودند اجرا شد.
معاون امور توانبخشی بهزیستی خراسان جنوبی گفت: در توانبخشی از راه دور کودکان، توان خواهان و خانواده آنها حتی المقدور از چرخه ارائه خدمات خارج نمیشوند.
بیشتر بخوانید
او با اشاره به اینکه از اواسط اردیبهشت ماه شرایط بازگشایی مراکز روزانه بهزیستی ابلاغ شد، ادامه داد: مراکز با دریافت رضایت نامه از خانوادهها مبنی بر بلامانع بودن حضور توانخواهان با رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی و متناسب با وضعیت هر منطقه (سفید، زرد، قرمز) اقدام به ارائه خدمات کرده اند.
رضازاده با بیان اینکه یارانه مراکز حتی در ایام کرونا بدون وقفه تامین شده است افزود: حقوق، مزایا و بیمه کارکنان مراکز توانبخشی روزانه، حرفه آموزی و کارگاههای تولیدی حمایتی به صورت مرتب و ماهیانه توسط مراکز پرداخت شده است.
انتهای پیام / ط ا