به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در مراسم تجلیل از پیشکسوتان سلامت در دفاع مقدس و مقاومت، با اشاره به خدمات گسترده کادر پزشکی در ۸ سال دفاع مقدس، گفت: در ۸ سال دفاع مقدس کادر درمان یکی از اولین افرادی بودند که در جبهههای جنگ برای کمک به مجروحان حضور پیدا کردند. جامعه پزشکی از هر گروه و رستهای شب قبل از عملیات به محل مورد نطر میرفتند تا آمادهی خدمترسانی باشند.
شهریاری ادامه داد: گاهی ارائه خدمات آنقدر زیاد میشد که امروز با گذر از آن روزها در تحقیقات میبینیم پزشکانی در دوران دفاع مقدس فعال بودند که انجام ۱۰ هزار عمل جراحی در بیمارستانهای صحرایی را در طول این ۸ سال در کارنامه خود ثبت کردهاند.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به فداکاری جامعه پزشکی در مقابله با بیماری کرونا، بیان کرد: پس از شیوع ویروس کرونا در کشور خدمات جامعه پزشکی تا جایی گسترش یافت که مقام معظم رهبری نیز چندین بار از زحمات این عزیزان قدردانی کردند. تا کنون بیش از ۲۰۰ شهید مدافع سلامت داشتهایم و کادر درمان ۲۴ ساعته فعال بودهاند. بر خلاف سایر نقاط دنیا که با افزایش فشار کار، کادر درمان تحصن کردند، در کشور ما کادر درمان بر بالین بیماران حضور داشتند و گاهی هفتهها و ماهها به منزل نرفتند.
شهریاری افزود: قدردانی امروز ما از پیشکسوتان کادر درمانی که در دفاع مقدس فعال بودند کاری مهم است. اقدامات جامعه پزشکی باقیاتالصالحات است که اجر اخروی خواهد داشت.
بیشتربخوانید
انتهای پیام/