به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بین انواع شیرینیهای تر، نان خامهای یکی از محبوبترینها است. اکثر مردم فکر میکنند که تهیه نان خامهای کار دشواری است، اما ما دستور سادهای از طرز تهیه نان خامهای شکلاتی در اختیار شما قرار دادهایم که شما را با راز و رمز تهیه این شیرینی محبوب آشنا میکند. با رعایت چند نکته کوچک میتوانیم نان خامهایهای شکلاتی بی نقصی در منزل تهیه کنیم و با آنها از مهمانانمان پذیرایی کنیم.
مواد لازم برای تهیه نان خامهای شکلاتی
آرد نول ۱۱۵ گرم
پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری
شکر یک قاشق سوپخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
کره ۱۱۵ گرم
تخم مرغ چهار عدد
خامه فرادما به مقدار لازم
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر قند ۲۷۰ گرم
توت فرنگی به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه نان خامهای شکلاتی
شکر، نمک و کره را به قابلمه حاوی آب جوش بیافزایید سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
آرد و پودر کاکائو را به قابلمه اضافه کنید و مرتبا هم بزنید تا خمیر یکنواختی حاصل شود سپس قابلمه را به مدت یک دقیقه، روی حرارت ملایم قرار دهید تا خمیر بپزد. پس از این مدت، قابلمه را از روی حرارت بردارید تا مواد خنک شود.
تخم مرغها را به تدریج به خمیر بیافزایید و به وسیله همزن برقی هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
مخلوط را داخل قیف با سر ماسوره ساده بریزید و با فاصله ۵ سانتی متر، روی کاغذ روغنی درون سینی فر، فرم دهید و آن را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه، در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد، گرم شده قرار دهید تا خمیر پف کند و سفت شود. پس از این مدت، فر را روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و بگذارید نانها، به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزد سپس سینی را از فر خارج کنید و نانها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید.
بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد سپس سینی را از فر خارج کنید و نانها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید.
داخل کاسهای فلزی خامه را به همراه وانیل و ۲۵۰ گرم از پودر قند بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس مخلوط را به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید. پس از این مدت، خامه صبحانه را به وسیله همزن برقی هم بزنید تا خامه کاملا فرم بگیرد.
مخلوط خامه فرم گرفته را داخل قیف با سر ماسوره دلخواه بریزید سپس خامه را در لایه زیرین نانهای خامهای فرم دهید. روی خامه، تعدادی از برشهای توت فرنگی را قرار دهید و مجددا از مخلوط خامه، روی توت فرنگیها بریزید. نان خامهای دیگر را روی مخلوط قرار دهید و روی آن و بقیه پودر قند را بپاشید و نان خامهای را سرو کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/