در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع ترشی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه ترشی  انبه رب گوجه ای را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:
انبه کال
سرکه سفید
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
تخم گشنیز
سیاه دانه
فلفل هندی
نمک
زردچوبه
سیر
رب گوجه

دستورتهیه:
انبه رو بشورید و خشک کنید و با پوست یا بدون پوست به شکل دلخواه تیکه کنید و نمک و زردچوبه بهش بزنید و تو ابکش بذارید حدودا ۷،۸ ساعت بمونه.
بعد از اون تخم گشنیز رو بدون روغن توی تابه تفت بدید.
داخل قابلمه رب بریزید و سرکه رو اضافه کنید، سرکه گرم که شد خاموش کنید و شکر (یک قاشق برای گرفتن تندی سرکه) و آبلیمو رو بزنیدو ادویه جات و سیرخرد شده اضافه کنید و انبه‌ها هم اضاف کرده و داخل شیشه بریزید.
_اگر می خواهید ترشی خوشرنگ قرمز بمونه باید داخل یخچال نگهداری کنید، بیرون بذارید قهوه‌ای رنگ میشه.

منبع: غذاکده

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
بیتا
۱۸:۰۲ ۰۷ مهر ۱۳۹۹
من خوردم خیلی تند و خوشمزه است ولی زیاد نباید بخورید . من حدود ده ماه مداومم استفاده کردم بعد معده درد گرفتم دیگه نتونستم بخورم
آخرین اخبار