در این مطلب قصد داریم روش تهیه کوکی ترک دار⁣ را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه  کوکی ترک دار⁣ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد یک و یک سوم پیمانه⁣
شکر دو سوم پیمانه⁣
پودر کاکایٔو ۳ ق س ⁣
کره (نرم شده در دمای محیط) یک چهارم پیمانه⁣
بکینگ پودر ۱ ق چ⁣
نمک یک چهارم ق چ⁣
تخم مرغ ۲ عدد⁣
۱ ق چ وانیل⁣
پودر قند نصف پیمانه⁣


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:⁣
این کوکی خیلی راحت و سریع آماده میشه. ابتدا کره همدمای محیط و شکر را با هم مخلوط کرده با همزن خوب بهم بزنید (حدود ۳ الی ۴ دقیقه). در حین همزدن دو عدد تخم مرغ را به همراه وانیل به مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شوند (حدود ۲ دقیقه بزنید). تمام مواد خشک مثل آرد و پودر کاکایٔو (پودر کاکایٔو رو حتما الک کنید) و بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. ⁣
وقتی خوب با هم مخلوط شدند روی ظرف را سلفون کشیده برای ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود و کار باهاش راحت باشه. ⁣
بعد از استراحت فر را روی ۱۸۰ درجه روشن و گرم کنید. ظرف پودر قند را کنار دستتون قرار بدید و از مواد با کمک اسکوپ یا قاشق غذاخوری به اندازه یک گردو (نه خیلی بزرگ) در دستتون گرد کنید و در پودر قند بغلتونید و در سینی فر که کاغذ روغنی دارد قرار دهید⁣
(نیازی به چرب کردن نیست). سپس به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه اجازه دهید بپزد. ⁣
نباید در فر خیلی بمونن، چون بافتش باید نرم و لطیف باشه. ⁣

پ ن:تخم مرغی که استفاده کردم درشت بود حدود ۲ پیمانه آرد مصرف شد⁣.
نوش جان

منبع: ایستگاه مزه

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار