به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کوکی ترک دار را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد یک و یک سوم پیمانه
شکر دو سوم پیمانه
پودر کاکایٔو ۳ ق س
کره (نرم شده در دمای محیط) یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر ۱ ق چ
نمک یک چهارم ق چ
تخم مرغ ۲ عدد
۱ ق چ وانیل
پودر قند نصف پیمانه
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
این کوکی خیلی راحت و سریع آماده میشه. ابتدا کره همدمای محیط و شکر را با هم مخلوط کرده با همزن خوب بهم بزنید (حدود ۳ الی ۴ دقیقه). در حین همزدن دو عدد تخم مرغ را به همراه وانیل به مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شوند (حدود ۲ دقیقه بزنید). تمام مواد خشک مثل آرد و پودر کاکایٔو (پودر کاکایٔو رو حتما الک کنید) و بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.
وقتی خوب با هم مخلوط شدند روی ظرف را سلفون کشیده برای ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود و کار باهاش راحت باشه.
بعد از استراحت فر را روی ۱۸۰ درجه روشن و گرم کنید. ظرف پودر قند را کنار دستتون قرار بدید و از مواد با کمک اسکوپ یا قاشق غذاخوری به اندازه یک گردو (نه خیلی بزرگ) در دستتون گرد کنید و در پودر قند بغلتونید و در سینی فر که کاغذ روغنی دارد قرار دهید
(نیازی به چرب کردن نیست). سپس به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه اجازه دهید بپزد.
نباید در فر خیلی بمونن، چون بافتش باید نرم و لطیف باشه.
پ ن:تخم مرغی که استفاده کردم درشت بود حدود ۲ پیمانه آرد مصرف شد.
نوش جان
منبع: ایستگاه مزه
انتهای پیام/