در مطلب زیر طرز تهیه سس مارینارا ایتالیایی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  سس مارینارا نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است که به عنوان چاشنی در بسیاری از غذا‌ها مثل پاستا، اسپاگتی و گراتن و ... استفاده می‎شود؛ در حقیقت شما در هر غذایی که مایلید طعم گوجه فرنگی داشته باشد، می‌توانید از این چاشنی ایتالیایی استفاده کنید. در ادامه با طرز تهیه این سس همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه سس مارینارا

گوجه فرنگی ۷۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
پیاز کوچک دو عدد
سیر دو حبه
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
آویشن دو قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه سس مارینارا

برای شروع گوجه‌ها را بشویید و بدون اینکه پوست بکنید و خرد کنید. نصف فنجان آب داخل قابلمه بریزید و گوجه فرنگی‌ها را روی حرارت قرار دهید تا بپزند.

بعد از اینکه گوجه‌ها کامل پختند، پوست آن‌ها را جدا کنید و دوباره به قابلمه برگردانید. در این مرحله رب را اضافه کنید.

پیاز را پوست بگیرید و به صورت درسته روی گوجه‌ها بگذارید. حبه سیر و روغن زیتون را هم اضافه کنید. پودر فلفل سیاه را هم بریزید و اجازه دهید تا مواد خوب با هم جوش بخورند و پیاز نرم شود. اگر از یک پیاز بزرگ استفاده کردید، آن را حتما نصف کنید.

پیاز را از قابلمه بیرون بیاورید و حبه سیر را به کمک چنگال له کنید. به کمک گوشتکوب گوجه‌ها را هم له کنید و به مقدار لازم نمک اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. سس مارینارا آماده است. حرارت را خاموش کنید و بعد از این که سس کمی خنک شد، آن را داخل ظرف تمیز بریزید.

چند نکته

سس را در یخچال حدود دو هفته می‌توانید نگهداری کنید. اما بهتر است هر بار به میزان لازم از آن درست کنید.

برای راحتی کار می‌توانید مواد را با گوشت‌کوب بکوبید.

بهترین روش برای نگهداری سس‌های خانگی، ریختن آن‌ها در میسن جار یا همان ظرف شیشه‌ای دردار است.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.