در مطلب زیر طرز تهیه کراکر نمکی و آویشن را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، میان وعده‌ها همیشه راهی برای نجات ما از گرسنگی هستند. ما در این مطلب به سراغ دستور تهیه کراکر نمکی و آویشن آسان رفته‌ایم که خیلی زود پای ثابت خوراکی‌های شما می‌شود. این کراکر بافت ترد و خوشمزه‌ای دارد و اگر شما وگان نیستید یا از رژیم غذایی خاص پیروی نمی‌کنید، می‌توانید آن‌ها را با پنیر‌های مختلف سرو کنید. شک نکنید که پس از این آموزش، شما همیشه یک ظرف پر از خوراکی خوش طعم را کنار دستتان دارید.

مواد لازم برای تهیه کراک نمکی و آویشن

آرد کامل دو و نیم فنجان
آرد گندم سبوس‌دار نصف فنجان
نمک یک قاشق چای‌خوری
آب سه چهارم فنجان
روغن زیتون (تصفیه شده) یک چهارم فنجان و یک قاشق غذاخوری (این دو پیمانه باید از هم مجزا باشند)
آویشن تازه (خرده شده) دو قاشق غذاخوری
نمک دریا سه چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کراکر نمکی و آویشن

قبل از هرکاری برای آماده سازی کراکر نمکی و آویشن، دمای فر را روی ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید، سپس نمک و آرد را با یکدیگر الک کنید. درطی چند مرحله آب و سه چهارم فنجان روغن زیتون را به مواد خشک اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا مواد سفت شود. خمیر نهایی را به سه قسمت تقسیم کنید.


بیشتر بخوانید:

خمیر به دست آمده را به سه قسمت تقسیم کنید. یک سطح صاف را آرد پاشی کنید و خمیر‌ها روی آن‌ها پهن کنید. با وردنه خمیر را صاف کنید تا کمی نازک شود البته مراقب باشید که این نازکی بیش از حد هم نباشد. حالا روی خمیر را آرد بپاشید و با یک کاتر گرد یا هر شکل دیگری که دوست دارید، آن‌ها را برش‌های دو و نیم سانتی بزنید.

خمیر‌های گرد را با فاصله روی سینی پخت بچینید، با چنگال روی هر کدام چند سوراخ ایجاد کنید و سپس روی هر کدام مقداری روغن زیتون بمالید؛ در نهایت نمک و آویشن را روی خمیر بپاشید.

اجازه دهید خمیر ۹ تا ۱۰ دقیقه در فر بماند. زمانی‌که شروع به طلایی شدن کرد، کراکر نمکی و آویشن شما آماده است.


نکته

کراکر یکی از میان‌وعده‌های سالم است که می‌توانید آن را جایگزین تنقلات ناسالم کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۱۲:۱۰ ۰۸ مهر ۱۳۹۹
ارد کامل چیه؟