به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان، تعطیلی تالارهای پذیرایی بر اثر شیوع ویروس کروناسبب بیکاری کارکنان این تالارهاشده و تالارداران هرمزگانی را در معرض ورشکستگی قرار داده است.
یکی از نگهبانان تالارهای پذیرایی در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: تا پیش از شیوع کرونا ده نفر در این تالار کار می کردند و اکنون فقط من از تالار نگهبانی می دهم و بقیه بیکار شده اند.
او می گوید: صاحب تالار اخطار داده به دلیل نداشتن درآمد باید به زودی تسویه حساب کنم.
یکی از زوج های جوان که نتوانسته جشن ازدواج خود را برگزار کند در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: چند ماه است که همه وسایل خانه را خریداری کرده ایم ولی همچنان منتظر باز شدن تالارها و برگزاری مراسم هستیم.
باز نشدن تالارها سبب شده برخی از زوجهای جوان دل را به دریا بزنند و در مکانهای غیر مجاز همچون باغ ها و محوطه مصالح فروشی های دور از شهر مراسم عروسی خود را برگزار کنند.
اکنون که بیش از هفت ماه از تعطیلی تالارها می گذرد تالارداران هم از مسئولان تقاضا دارند با تعیین شیوه نامه های بهداشتی زمینه بازگشایی تالارها را فراهم کنند.
یکی از تالار داران در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: ده نفر نیروی مستقیم و سی نفر غیر مستقیم داشتم که همه بیکار شدند و فقط توانستم یک نفر را به عنوان نگهبان نگه دارم.
استاندار هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: با رعایت دقیق دستور العملهای بهداشتی امکان بازگشایی تالارهای پذیرایی وجود دارد.
فریدون همتی افزود: اگر شرایط به همین صورت بماند و بهتر بشود بعد از ماه صفر شاید بتوانیم در این زمینه بازگشایی تالارها تصمیم بگیریم.
او گفت: بازگشایی تالارهای پذیرایی در گرو رعایت دقیق شیوه نامه های بهداشتی از سوی مردم است.
مسئولان مربوطه در حال بررسی و جمع بندی برای باز گشایی تالارهای مجالس هستند.
رضا برومند مدیر کل اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: به جمع بندیهایی رسیده ایم که با رعایت شیوه نامه های بهداشتی که مورد تایید وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی استان است، کمک کنیم که تالارها بازگشایی شوند.
فاطمه نوروزیان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هم در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: اگر با توجه به شرایط، ستاد استانی مقابله با کرونا تصمیم بگیرد که تالارها باز شوند، دانشکده علوم پزشکی موظف است که شیوه نامه و دستورالعمل چگونگی رعایت نکات بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی این تالارها را اعلام کند.
تعطیلی هر تالار پذیرایی هر ماه حداقل ۵۰ میلیون تومان خسارت به تالاردار خسارت وارد می کند و این درحالی است که بسیاری از تالار داران هنوز نتوانسته اند تسهیلات بانکی مشاغل آسیب دیده از کرونا را دریافت کنند.
یکی از تالار داران در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: انتظار داریم مسئولان کمککنند و تسهیلات بانکی را دریافت کنیم که بتوانیم مجموعه را نگه داریم ،الان پرسنل ما بیکار و بدون حقوق هستند.
سرپرست اداره امور شعب بانک ملی استان هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار ما گفت:مهلت دریافت تسهیلات مشاغل آسیب دیده از کرونا تا پایان شهریور بود که تا پایان مهر تمدید شده است.
عبد الله آبسواران افزود:به بانک های عامل تاکید شده نهایت همکاری را برای پرداخت تسهیلات با تالار داران داشته باشند و تالارداران هم باید در اسرع وقت به بانک ها برای تکمیل پرونده مراجعه کنند.
او گفت: در صورت تکمیل پرونده، در کمتر از دو هفته تسهیلات به متقاضیان پرداخت خواهد شد.
از اسفند پارسال بیش از پنجاه تالار پذیرایی در هرمزگان تعطیل هستند و برای بازگشایی این تالارها با حداقل ظرفیت ، رعایت دستور العملهای بهداشتی و به ویژه فاصله گذاری اجتماعی از سوی مردم و صاحبان تالار ها ضروری است .
انتهای پیام /خ